Volledig scherm
Nicolette Kluijver © Brunopress

De mislukte koekjes van Nicolette, bikinibabe Christina chillt in Texas

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nicolette Kluijver begon vanmiddag vol goede moed aan  het bakken van sterrenkoekjes. Die kwamen echter iets anders uit de oven dan de verpakking haar deed geloven...

Christina Curry geniet vandaag van het aangename zonnetje in het Amerikaanse Texas. Gehuld in een stoere bikini poseert ze voor de camera. ‘Texas is hot as hell', schrijft de dochter van Patricia Paay en Adam Curry.

Fred van Leer heeft een duidelijke boodschap voor zijn fans vandaag. ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd, met je bek!”, schrijft hij bij een vrolijke foto van zichzelf.

Domien Verschuuren is hard aan het trainen voor de SingelSwim in Utrecht. De radiodj heeft het baantjes zwemmen flink onderschat, zo ontdekt hij nu.

Daphne Deckers bracht vandaag een bezoekje aan de kapster. Om de folies in haar lokken kon ze in ieder geval wel lachen. ‘Dakdeckers', schrijft ze bij het kiekje.

Waarom het leven bekijken door een roze bril als je ook een gele hebt liggen? André Hazes ziet er de liefde voor zijn gezin extra goed mee.

Nick Schilder zou maar wat graag de 'goededoelenschoenen’ van Nicolette van Dam bestellen, maar hij leeft op zo'n grote voet dat dát niet gaat.

Neus fier in de lucht en lippen getuit: wie poseert er beter, Heleen van Royen of de twee leguanen?

Jeroen Pauw had gisteravond moeite met zijn gezicht in de plooi houden toen hij werd verrast met de ere-Nipkow.

Olcay Gulsen wenst iedereen een dromerige goedemorgen.

Na een zonnige wandeling gooit Rossana Kluivert er een mooie levenswijsheid tegenaan.

Charly Luske komt zichzelf tegen op een kaartje van het spel 30 seconds.

Nog even en dan staat Marco Borsato in De Kuip, dus er moet geoefend worden.