Volledig scherm
Bobbi Eden. © ANP Kippa

De nieuwe hobby van Bobbi en zijn André en Bridget zwanger?

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een mysterieuze post op Instagram van André Hazes. Wat wil hij hiermee zeggen? Dat de komende vakantie naar Griekenland gaat, hij drie maanden verkering heeft met Bridget, of misschien wel een zwangerschap? Wij weten het niet.

Met papa naar Ajax. Een mooie dag voor Sunnery James en die kleine.

Terwijl papa en kind naar de voetbal zijn, plaatst mama Doutzen mooie foto’s van zichzelf op Instagram.

Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn is van baan veranderd: ze is presentatrice van het nieuwe RTL 4-programma Nederland Ontdekt en vandaag is de eerste aflevering. En dat is best spannend!

Wat doe je als je griep hebt? In ieder geval niet zielig onder een dekentje op de bank liggen als het aan André Hazes ligt.

Een nieuw kapsel, daar wordt iedereen blij van. Ook NOS-nieuwslezeres Amber Brantsen, al is dat niet aan haar af te zien.

Het nieuwe album van Maan is net uit en de zangeres is ontzettend dankbaar voor alle mooie reacties.

Zoek de verschillen.

Met dat coronavirus en China en omliggende landen, kun je maar beter ingeënt zijn, moet Famke Louise gedacht hebben.

De hond van Monique is jarig.

Lekker in bad bellen blazen terwijl Jack Nicholson toekijkt, voor Tess Milne is dat het ideale weekend.

Bobbi Eden heeft sinds kort een nieuwe hobby: miniatuur bloemen en plantjes van papier maken!

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’