Today 🕊🕊 @victoriassecret

Een foto die is geplaatst door null (@) op

De nieuwe Victoria's Secret Angel heet Roosmarijn de Kok

Roosmarijn de Kok uit het Utrechtse Amerongen is gestrikt door het wereldberoemde lingeriemerk Victoria's Secret. De 22-jarige Nederlandse beauty schreeuwt via Instagram van de daken dat ze dit jaar met alle Victoria's Secret Angels de jaarlijkse catwalkshow loopt.

,,Ik kan het niet geloven! Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben en ik huil alleen maar. Dank jullie wel voor het laten uitkomen van mijn dromen'', dankt ze het Amerikaanse lingeriemerk. Zus Valerie deelde een korte video waarin te zien is dat Roosmarijn het goede nieuws krijgt.

Volledig scherm
© Instagram

De blondine is sinds drie jaar werkzaam als model in de Verenigde Staten. Ze is naast Romee Strijd, Maud Welzen en Sanne Vloet de vierde Nederlandse die dit jaar zal schitteren in sexy setjes. Het Friese topmodel Doutzen Kroes ging twee jaar geleden bij Victoria's Secret weg.

In de zomer van 2014 haalde Roosmarijn de Amerikaanse headlines nadat ze werd aangeklaagd wegens diefstal. De Amerongse zou producten uit de Whole Foods-supermarkt in New York hebben gestolen. Het ging om drie repen chocolade en een fles visolie.

@russellsbc

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Een foto die is geplaatst door null (@) op