Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De NOS heeft eindelijk een échte opvolger van ‘De Grote Drie’ Mart, Jack en Kees

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

33 reacties

 • F Geeraert

  2 maanden geleden
  Sjoerd en Henry dragen allebei witte sneakers. Dan val je bij mij al bij voorbaat af! Geef mij maar Belgisch commentaar, dat is het echte vakwerk.
 • Marco S. Zelf

  2 maanden geleden
  Sorry Mw. de Jong, maar u trekt nu echt een slakkenspoor. Sjoerd klept veel te veel en laat een ander niet uitspreken. Hij hoort zichzelf net zo graag praten zoals u doet. (Zou daar het onderbuikgevoel vandaan komen?) Marco S. Zelf @>-
 • herman blom

  2 maanden geleden
  Smeets was goed tot tie spatsies kreeg. Is nog een kunst goed programma presenteren. Tom is ok, niet te. Vindt maar eens een goeie. Wilfred kan het alleen die zit voorgoed bij John. Blijkbaar heeft Sjoerd een ding dat vrouwen lekker vinden? Peter Jan Rens opgraven? Die kan presenteren, niet alleen maar kindjes dingen.
 • Breuring

  2 maanden geleden
  G.Breuring De persoonlijkheid van Sjoerd stijgt al een tijdje sinds hij op zondagavond NOS studio voetbal presenteert. Studio Europa, waar de ‘diversiteit’ hoogtij viert, is slaapverwekkend. Henry Schut heeft nauwelijks humor en Sjoerd is hem intussen rechts gepasseerd. De Oranjezomer van VI valt ook zwaar tegen. Derksen en ‘Gijp’ vallen veelvuldig in herhaling en dat gaat vervelen. Veel voetballers op dit EK “kunnen er helemaal niets van”, volgens deze twee....te makkelijk allemaal.
 • Sandrine Girard

  2 maanden geleden
  Henry Schut is scherper, Sjoerd v. Ramshorst was losser, hebben dus beide wel hun kwaliteiten. Angela vergeet alleen Tom Egberts!! Die heeft het allebei. :)
 1. Stille tocht voor Tanja Groen, tevens uiting van waardering voor inzet Peter R. de Vries

  Stille tocht voor Tanja Groen, tevens uiting van waardering voor inzet Peter R. de Vries

  Op initiatief van studentenvereniging Circumflex en Stichting De Gouden Tip wordt op dinsdag 31 augustus een stille tocht voor Tanja Groen gehouden. De studente verdween 28 jaar geleden op 18-jarige leeftijd, exact op die datum, in Maastricht. De stille tocht zal in het teken staan van de verdwijning van Groen en ook een ode zijn aan de jarenlange inzet van Peter R. de Vries voor de verdwijningszaak, melden de stichting en de studentenvereniging.