Angela de Jong
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © Shody Careman

De NPO ontwikkelt zich als opvangplek voor zielige egeltjes

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

17 reacties

 • C Wolters

  3 weken geleden
  OCD is geen fobie, maar een psychische aandoening. Ik vind het juist goed dat dit programma weer op tv is, zodat OCD meer bekendheid krijgt. De meeste mensen denken bij dwang aan een paar keer controleren of de deur op slot is, maar het gaat zoveel verder. Het is echt de hel, je hebt nooit rust. Ik heb er zelf 30 jaar van mijn leven mee verpest, durfde geen hulp te vragen omdat ik dacht dat ik de enige was die zo gek deed. Als Jan dit 1 iemand kan besparen met zijn programma ben ik blij.
 • Houtkooper

  3 weken geleden
  Verschrikkelijke programma's Angela je kunt het als geen ander verwoorden. Heb geprobeerd om naar te kijken maar het lukte me weer niet. Maar erger is dat ik een bekende Nederlander syndroom aan het ontwikkelen ben. Sorry maar misschien een programma idee. Groetjes.
 • F.J. juch

  3 weken geleden
  angela for minister president
 • Peter Heijmans

  3 weken geleden
  Helemaal mee eens, Jan is/voelt zich als psycho- leek erg belangrijk. Ook vreemd dat de professionals zich hiervoor laten strikken, of gewoon momentje van fame.
 • J Kortekaas

  3 weken geleden
  Helemaal eens met Angela,dit moet je niet willen presenteren, hoe verzin je het, zeer kwetsbare mensen, wat is hun idee? Dat Jan ze uit ellende haalt? Te treurig voor woorden.
 1. Noodkreet CNV aan kabinet: ‘Aantal burn-outs tijdens pandemie verdubbeld’

  Noodkreet CNV aan kabinet: ‘Aantal burn-outs tijdens pandemie verdubbeld’

  Eenzaamheid, korte lontjes en werkstress. Achter de voordeur hebben thuiswerkers het tijdens de pandemie hard te verduren. Het aantal mensen dat kampt met burn-outklachten is volgens vakbond CNV sinds oktober vorig jaar zelfs verdubbeld. Dit blijkt uit onderzoek onder 2600 CNV-leden. Eén op de vijf daarvan zegt dicht tegen een burn-out aan te zitten. Zeven maanden geleden waren dat er 'slechts’ één op de tien.
 1. Terugkijken: Aflevering 2 van de AD Songfestival Aftelshow met Getty Kaspers
  Play

  Terugkij­ken: Aflevering 2 van de AD Songfesti­val Aftelshow met Getty Kaspers

 2. Waarom is Zweden zo succesvol met het songfestival?
  Play

  Waarom is Zweden zo succesvol met het songfesti­val?