Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De oplettende kijker herkende een zoveelste signaal dat het helemaal mis is met Marco Borsato

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

96 reacties

 • Albert Stoter

  8 maanden geleden
  Wat mij verbaasd is dat zoveel mensen het voor hem opnemen en het raar vinden dat er niet eerder aangifte is gedaan. Bij slachtoffers van misbruik is dat heel normaal. Als hij onschuldig is , is dit alles triest voor hem. Als hij schuldig is, is het nog veel triester. ( voor die kinderen)
 • S. de Coo

  8 maanden geleden
  3 aantijgingen momenteel al. Het worden er steeds meer. Een veeg teken. Waarschijnlijk kan hij het zich niet meer herinneren.
 • Horneman

  8 maanden geleden
  Vervelende man, vervelende muziek.Niet mijn ding.dit is Angela s werk of je het leuk vond of niet.Hoeveel vrouwen heeft meneer Borsato gehad..ik kijk hier niet echt van op.leontine ik gun jou wat leukers!
 • Jaap Bijma

  8 maanden geleden
  Feiten tot nu toe: er is geen aangifte, geen aanklacht en geen énkel bewijs. Maar ‘barbertje’ Marco moet hangen. Ik heb maar één vraag aan jou Angela: waarom ? Waarom volgt iemand die bij corona iedereen met een andere menig voor wappie verklaart, zonder enige terughoudendheid wappie-media in de vorm van ‘juicechannels’ ? Maar je mag trots zijn: om van de Borsato-zaak de mediarel van het jaar te maken en in een paar dagen een reputatie volledig te verwoesten, heb je je steentje goed bijgedragen!
 • Dick van Dijk

  8 maanden geleden
  Ik denk dat je je beter kan richten op de " big balance" dar wordt de zoveelste flop van SBS 6 let maar op🤣