Volledig scherm
Vamos met de familie Pos © RTL

De Posjes boeken succes, Chantal kijkt uit naar The Voice Senior

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het is bijna zover: vanavond gaat een nieuw seizoen van The Voice Senior van start. En Chantal Janzen kan nu al niet meer wachten.

Holland’s Next Top Model-winnares Akke Marije is van mening dat het soms goed is om even stil te staan bij alles wat je gelukkig maakt in het leven.

Trek in een wijntje van de familie Pos? Bij de Jumbo in het Friese Joure moet je zijn!

3FM-dj Eva Koreman hoopte op wat Instagramwaardige kiekjes, maar moest het doen met een 'ongemakkelijke fotoshoot'. Ze schroomt echter niet om het resultaat te delen.

Bibi Breijman is maar wat trots: dochter Teddy staat op eigen benen. En zoals elke vlogger doet, deelt ze ook van dit moment een video met haar fans.

Pas 9 maanden oud en nu al helemaal klaar met al dat kinderachtige gedoe.. #teddoeisfflekkernormaal#blijfisgewoonklein #babysquad

1,027 Likes, 18 Comments - Bibi Breijman (@bibibreijman) on Instagram: "Pas 9 maanden oud en nu al helemaal klaar met al dat kinderachtige gedoe....."

Vers eten en sporten, dat zal model Kim Feenstra vast allemaal doen, maar wat volgens haar écht  goed is voor je gezondheid, is elke dag in bikini paraderen.

Presentatrice Chantal Janzen hoopte haar zoon Bobby gelukkig te maken met een kaasdipje, maar helaas...

Geen drugs en geen drank doet Gordon goed: hij is al negen kilo kwijt, verklapt hij zijn volgers trots (swipe naar rechts voor de foto van zijn ontblote torso).

Het hoofd van model en presentatrice Anouk Smulders loopt compleet over, en wat is er dan fijner dan een rondje met de hond?

Voormalig Miss Nederland Kelly Weekers, die samen met componist John Ewbank dochter Scottie kreeg, kan een heleboel dingen niet, maar een leuk kind op de wereld zetten toevallig wel, zegt ze trots.

Jamai Loman z'n agenda is ramvol, dus hij moet de presentatie van All Together Now overdragen aan Gerard Joling. En wenst daar medepresentator Chantal Janzen heel veel succes mee.

Voormalig Campinglife-presentatrice Gaby Blaaser trotseert de jungle in een niemendalletje.

Douwe Bob kan niet op pad zonder zijn prinsesje.