De Posjes oog in oog met een krokodil, André mist zijn kleine

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Beertje van Beers heeft vandaag wat oude kleding uit haar garderobe tevoorschijn getoverd. De presentatrice is voor de 'double Dutch' look gegaan. Op Instagram deelt ze een kiekje van haar outfit. Leuk detail: de laarzen die ze draagt, heeft ze al sinds haar tienerjaren. 

Today's look: double Dutch! Denim cut-offs, black shirt, engineering boots: one of my fave fashion uniforms. Been wearing it since my teens! What's yours?

36 Likes, 7 Comments - Beertje van Beers (@beertjevanbeers) on Instagram: "Today's look: double Dutch! Denim cut-offs, black shirt, engineering boots: one of my fave fashion..."

Temperaturen onder nul en hier een daar wat sneeuwvlokjes, Fred van Leer vindt het maar niks. De stylist, die vandaag bekendmaakte een modeprogramma te gaan presenteren, deelt een foto waarop hij flink is ingepakt. ,,Koud!", schrijft hij erbij. Eén dingetje snappen zijn volgers niet helemaal: waarom draagt Fred een zonnebril?

Koud .......

1,027 Likes, 11 Comments - Fred van Leer (@fredvanleer) on Instagram: "Koud ......."

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg genieten van een romantische vakantie in Las Vegas. De foto's op beide accounts blijven binnenstromen, maar toch is er maar één persoon waar André naar hunkert: zijn ventje André. ,,Ik mis jou, lief klein bol vriendje van papa!", schrijft hij bij een aandoenlijk plaatje.

Ik mis jou, lief klein bol vriendje van papa!❤️

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op

De Posjes zijn na een seizoen Helemaal het einde op televisie en hard werken aan hun eigen wijn wel toe aan een onderbreking. En dus heeft het gezin hun spullen gepakt voor een tripje naar Brazilië. Moeder Ilona maakte vandaag een bijzonder moment mee. Ze stond oog in oog met een krokodil en dat moest uiteraard worden vastgelegd. ,,Die kan van de bucketlist", schrijft ze erbij. 

Een selfie met een krokodil #kanvanbucketlist 💪#posjes #helemaalheteinde #familieposcollection

1,043 Likes, 20 Comments - Familie Pos Collection (@familieposcollection) on Instagram: "Een selfie met een krokodil #kanvanbucketlist 💪#posjes #helemaalheteinde #familieposcollection"

Zet Doutzen Kroes op een rode loper en ze weet alle aandacht op zich te vestigen. Ook vandaag was het weer raak. Neerlands trots is gehuld in een elegante, zwarte jurk en er komt geen einde aan de pers die foto's maakt. Doutzen lijkt zich er vrij weinig van aan te trekken en blijft poseren voor de camera's.

@tomford

3,893 Likes, 29 Comments - Doutzen Kroes (@doutzen) on Instagram: "@tomford"

Estavana Polman is helemaal blij met haar nieuwe outfit. De vriendin van Rafael van der Vaart deelt daarom een foto van het setje en bedankt de betreffende winkel voor haar nieuwe aanwinsten. 'Gaaf pak!', reageren meerdere fans van de blondine.

Thank you @mosmoshjeans So happy with my new clothes 😍#mosmosh

3,285 Likes, 22 Comments - Estavana Polman (@estavana) on Instagram: "Thank you @mosmoshjeans So happy with my new clothes 😍#mosmosh"

Het dochtertje van Nicolette van Dam, Lola-Lily, is he-le-maal klaar voor carnaval. Met een groot masker op haar hoofd - dat lijkt op een hond - zit ze op een stoel terwijl mama een foto van haar maakt. ,,Lola heeft echt zin in carnaval vandaag...", grapt Nicolette.

Lola heeft echt zin in carnaval vandaag... 😂😂😂 #carnaval

4,869 Likes, 22 Comments - Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) on Instagram: "Lola heeft echt zin in carnaval vandaag... 😂😂😂 #carnaval"

Schattig! Yolanthe Sneijder-Cabau is vandaag in een knuffelige bui. Daarom ligt ze op bed met zoontje Xess Xava in haar armen. Fans van de brunette smelten weg bij de aandoenlijke foto. 'So cute!', reageren volgers. Yolanthe zelf schrijft bij het fotootje: ,,I see you!"

I see you 👀

24.9k Likes, 211 Comments - Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on Instagram: "I see you 👀"

Volledig scherm
Stephan en Ilona Pos. © Instagram