Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De rapen waren gaar in de slaapkamer toen Axe over de leugens van zijn partner begon

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

18 reacties

 • frans jansen

  3 maanden geleden
  Ik kijk al twee jaar geen tv meer. Alleen Faijenoort op ESPN....en het nieuws heel soms. Als ik de stukjes lees van Angela, leuk geschreven, zeker, over tv programma's dan weet ik het zeker....; ik mis niks.
 • jan van Blitterswijk

  4 maanden geleden
  Oude wijn in nieuwe zakken. Waarom? Omdat in de jaren 90 Menno Buch, ja de broer van Boudewijn, bij Veronica het TV programma Seks voor de Buch presenteerde. Ranzig? Ja dat wel, maar controversionele TV was het zeker. Hij wist mensen er toe te bewegen om zichzelf geheel vrijwillig voor gek te zetten. Zoals die keer dat een gast z’n opblaasbare seks pop van zolder haalde om , na de vraag van Menno hoe dan, dit voor de camera expliciet te demonstreren.
 • elly lousberg dautzenberg

  4 maanden geleden
  Wat een breuzel ....lees een goed boek!
 • P Diepstraten

  4 maanden geleden
  Há Angela, Praktisch altijd lees ik je stukjes en ben ik het ook nog met je eens. Om te gieren! Iedere keer geniet ik van je woordkeuze en je pakkende zinnen! Heerlijk doorgaan zo!
 • Say its

  4 maanden geleden
  Willem Duyvis Ten tijde van de Romeinen was het gratis. Hoeveel bent u per maand kwijt om naar deze rotzooi te kijken? En echt rotzooi is het ze zijn net zo nep als de fopspenen die nu bij de Kruidvat, Etos, Trekpleister liggen. Opgevulde mutsen. Ik kijk naar België, rustig en beschaafd taalgebruik. S. Marilyn
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak
  Met video

  Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak

  Het interview dat Twan Huys in 2018 had met Amber Heard voor het programma RTL Late Night is gebruikt in de rechtszaak die Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Heard heeft aangespannen. In het gesprek zegt Heard de 7 miljoen dollar, die ze aan haar scheiding met Depp overhield, evenredig te hebben gedoneerd aan twee goede doelen. Een van die non-profitorganisaties zegt echter nooit het volledige bedrag van 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen, iets wat Heard tot nu toe ontkende.

Poll

Waar moet het Eurovisie Songfestival volgend jaar plaatsvinden?

Waar moet het Eurovisie Songfestival volgend jaar plaatsvinden?

 • Nederland (16%)
 • Verenigd Koninkrijk (36%)
 • Spanje (7%)
 • Oekraïne (41%)
30979 stemmen