Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De rijdende rechter kan beter worden opgeheven voordat het zich definitief belachelijk maakt

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

75 reacties

 • Henk Radstok

  1 jaar geleden
  ze kunnen niet tippen aan meester Visser en maatje
 • J. Klinge

  1 jaar geleden
  Ik heb nu dus wel geleerd, dat iedere keer het paaltje uit de grond trekken de oplossing dus is. Want ja dat wordt te duur. Ofwel als je zo iets hebt kan je het beter zelf oplossen. De kans dat je er gedonder mee krijgt is heel klein. Typisch een wethouder die dat zegt.
 • Tom de Groot

  1 jaar geleden
  Dag Angela, Vaak eens met jouw kolom. Echter deze keer minder. Om nou te stellen dat het programma beter kan stoppen als ze niet met iets anders ben ik het niet eens. In deze uitzending vochten de betrokkenen elkaar niet de tent uit. Bleven netjes zoals het hoort. Deze keer niet echt spannend maar wel leerzaam hoe de gemeentelijke politiek werkt. Het woord paaltjes kwam veelvuldig voor maar niet 23 keer "puntje bij paaltje". Ik heb waarschijnlijke een andere telraam. Jetske mag van mij blijven.
 • Marianne Kraan

  1 jaar geleden
  Helemaal mee eens wat een vreselijk domme uitzending,gemekker om een paaltje
 • E W. Mulder

  1 jaar geleden
  Ik heb geen tv meer. Kijk op youtube wat ik wil zien. Ook de Rijdende Rechter. Ontspanning. Lachen. Herinner me de afl. met een dame tegen Natuurmonumenten, over een kilometerslang fietspad met drempels. Ik heb zó gelachen. Jetske mag weg, vanwege haar suggestieve communicatie, bah, maar de RR moet blijven.