Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De SBS-sterren mogen vanwege hun dikbetaalde contracten weer opdraven in een panelshow

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

87 reacties

 • Dineke Benard

  1 jaar geleden
  Zo met je eens Angela. Ik ben al die bekende Nederlander inmiddels zo zat! De zin om te kijken naar weer een "nieuw" format is me helemaal vergaan en doe ik ook niet meer.
 • Danielle Broekhuizen

  1 jaar geleden
  Ik kijk al jaren geen reguliere tv meer en ik mis het ook niet. Als Angela een tip geeft wat leuk is om te kijken, is het meestal NPO en kijk ik het via de NPO app.
 • Aaldering

  1 jaar geleden
  Heb via IPTV10.000 kanalen maar eigenlijk kom ik nooit verder dan NPO 1,2 en3. Kan zelf de voorkeurkanalen instellen en daar staan alleen alle publieke zenders van de hele westerse wereld.
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Bij Talpa werken uitsluitend mensen met maar 1 gedachte: wat zou John hier van vinden, zonder zich af te vragen of er argumenten zijn voor de kijker om het te willen zien. Wat was nou in hemelsnaam het argument op grond waarvan je mensen 50 uur naar dansende mensen wil laten kijken? Wat is er te zien? Dansende mensen!! Waar willen wij wel naar kijken? Het liefst naar het optimistisch geploeter van anderen, daar hebben we ook de Meilandjes aan te danken toch? Denk eens na daar bij Talpa!
 • P v. Zwam

  1 jaar geleden
  Er zijn heus nog veel mooie programmas op de tv, maar is de kijker niet overvoerd met aanbod van zenders ? Zou voor de kijker goed zijn om naast de NPO alleen RTL 4 en SBS6 toe te laten in voor iedereen een gelijk basispakket , en hun bij zenders te ontnemen dus het tv pakket in totaal drastisch verminderen Wil je meer dan neem je maar een abonnement op de zender die je wilt bekijken , ook bij de commercielen ! . .