Volledig scherm
Anna Nooshin. © ANP

De schoenenfetisj van Anna Nooshin, Babette van Veen wulps in bad

SHOWBYTESKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Tino Martin stuitert nog na. De populaire volkszanger stond gisteravond in een uitverkocht AFAS Circustheater en dat was een feestje, zo laat hij weten. ,,Wat een leven!", zegt de Nachtburgemeester van Nederland.

Wat was het weer een feest! Wat een leven! 🙏😌

Een foto die is geplaatst door null (@tinomartin01) op

Actrice Sanne Vogel was een tijdje terug op vakantie op Bali en doet op Instagram even een throwback. De kat laat haar zien hoe ze het best kan chillen. Het beestje ligt in een kattencafé prinsheerlijk op zijn ruggetje.

Zangeres Do is al twee dagen aan bed gekluisterd. De griepepidemie heeft ook haar te pakken gekregen. De Heaven-zangeres hoopt dat haar ziekte snel over is. We moeten eerlijk zijn: ze heeft er weleens beter uit gezien dan op de foto die ze erbij stuurt. Ook vanaf deze plek wensen wij Do heel veel beterschap. 

Al 2 dagen ziek in bed. 🤒🤢 Hoop maar dat het snel over gaat! 💋

Een foto die is geplaatst door null (@thisisdo) op

Adele heeft met haar prachtige stemgeluid fans over de hele wereld, maar ze heeft zelf ook idolen. Op Instagram zet ze een foto van zichzelf vermomd als Dolly Parton. De geweldige make-over zal ongetwijfeld wat tijd in beslag hebben genomen. De Engelse zal hoogstwaarschijnlijk niet zo veel plastische chirurgie hebben gebruikt als de 9 to 5-zangeres. 

Het halve land is fan van het NPO 3-programma De Luizenmoeder en zo ook actrice Hadewych Minis. In de aflevering van afgelopen zondag kwam het 'traktatiebeleid' langs en ook Minis heeft dat beleid gehanteerd, want haar zoon deelt gezonde Ninjago-appels uit met eetbare stift. 

Dat Anna Nooshin van mode én schoenen houdt, is inmiddels algemeen bekend. Maar de van oorsprong Iraanse vindt de uitverkoop blijkbaar ook geweldig. Terwijl ze op de foto zelf sneakers aan heeft, is ze bedolven onder schoenen met voornamelijk hakken. 

Shoe lovers the outlet at @shoebaloo has started now go go go #love

Een foto die is geplaatst door null (@annanooshin) op

William Rutten maakt prachtige portretten. Ook legt hij regelmatig bekende mensen op de gevoelige plaat vast. Dit keer mag Babette van Veen wulps in een bad met schuim liggen.

Babette van Veen #babettevanveen #blackandwhitephotography #williamrutten #bathtub #gtst #mettinajager

Een foto die is geplaatst door null (@williamrutten) op

Hoe kan je zo sexy mogelijk een wortel opeten? Zangeres Miss Montreal probeert het op Instagram terwijl ze in de auto zit. Zelf vindt Sanne Hans het blijkbaar goed gelukt, want het enige wat ze erbij schrijft is: 'Yeah.'

Yeah. 🥕

Een foto die is geplaatst door null (@missmontreal_) op

Foodblogster én zus van Doutzen Kroes, Rens Kroes, geniet staand van een bakje yoghurt als ontbijt. De schrijfster draagt daarbij nonchalant een slip, sokken en een veel te kort shirtje. 

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (13%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (2%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (4%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
23802 stemmen