Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De serie werd schandalig slecht bekeken, maar deze zin moet iedereen horen

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

48 reacties

 • Hugo Van Oosterhout

  2 dagen geleden
  Ik begrijp de zin wel, je zou colum schrijfsters in een gerenomeerde kranten móeten vertrouwen maar dat kan al even niet meer, wie moeten we dan vertrouwen? Gelukkig nog heel veel mensen… maar bepaalde column schrijfsters niet.
 • gert meijboom

  2 weken geleden
  Prima column!!! En meer dan terecht hier de aandacht voor. Als je dan toch wat los wilt maken bij het publiek dan verdient dit het meer dan de perikelen over en rond Johan Derksen van wie van meet af aan wel duidelijk was dat hij op zijn schreden terug zou keren. Jan van Halst vatte dat in 1 zin prima samen. Hoe bestaat het dat wij zo met de rug naar problematiek staan rond jeugdzorg gezien het programma: perfect dat Angela hier haar licht over laat schijnen.
 • Van den berg

  2 weken geleden
  Ben nu een 77jarige man heb van mijn tiende tot 18 jaar uit huis geplaatst die tijd spookt nog steeds door mijn hoofd zo zie je maar er is nog steeds niets veranderd. Joop
 • Nikos Smith

  2 weken geleden
  De jeugdzorg heeft de overheid als vijand: die verandert de spelregels en kleed de zorg uit. De cliënt is wantrouwend, want met het instrumentarium dat decjeugdzorg heeft redt je big geen dood vogeltje. De jeugdzorg heeft zichzelf als vijand. Want bekwame werkers vertrekken en accepteert de bullshit van de maatschappij. Hoe hou ik dit al 30 jaar vol. Liefde voor mijn medemens.
 • J.O.S. Steur

  2 weken geleden
  Geweldige collum, zoooo hardgrondig mee eens Zo mooi geschreven