Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De shariarechter boog zich over een erfenis, niet in het Midden-Oosten maar op veertig minuutjes vliegen van hier

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

72 reacties

 • Rianne van Vliet

  2 maanden geleden
  Wat is hier verrassend aan? In veel woningen in NL leven vrouwen die van hun man niet naar buiten mogen of mogen integreren. Het is allemaal niet zo ver weg. Het is bij jouw in de stad!!
 • Verrips

  2 maanden geleden
  Staat en kerk (religie) strikt gescheiden houden.. Op alle fronten. Dit is gewoon afschrikwekkend.
 • Rietveld

  2 maanden geleden
  Ontzettend maar ik kijk er niet van op .Sinan legt zijn vinger op de zere plek. In deze huidige tijd is alles geoorloofd. Onder het mom van religie en discriminatie.. vluchtende mensen uit alle hoeken van de wereld waarvan velen zich niet willen aanpassen in het nieuwe land. Maar wel vasthouden aan hun gewoontes van 100 jaar geleden. Dat dit niet goed gaat zie je overal in Europa maar de politiek laat het gebeuren en het wordt alleen nog gekker. Wat de Moren niet lukte, lukt nu wel.
 • C.S. Balkhoven

  2 maanden geleden
  Gebeurt ook hier in Nederland! Pim Fortuyn had het er al over. Ik gun iedereen zijn religie, maar lekker binnen in je eigen huis. Dat dit in Europa gebeurt is echt zorgwekkend. Kijk eens even wat er in Iran gebeurt! Ieder mens hoort vrij te kunnen leven. Ik heb een Iraanse man die wakker ligt, omdat hij bang is dat zijn ouders en andere( jonge) mensen in Iran iets overkomt. Maar we zijn ook hoopvol dat er misschien eindelijk iets gaat veranderen in Iran. Mvg, Cindy Balkhoven
 • F. Kamp

  2 maanden geleden
  Dit is heel eng.