Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De Sinterklaas van Jan Slagter was gênant, kwaadaardig, seksistisch en NPO-onwaardig

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

100 reacties

 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Jan is gek op zichzelf.. ik...ik..ik...bij "zijn" recentste Maxmagazine 3 losse flyers..3x een foto van hem..op 1 flyer: MIJN eindejaarsaanbieding voor U ! Een ander in een kapiteinspak ! En nog een ander Mijn respect, mijn waardering i.p.v omroep Max..
 • Johan Hagers

  2 maanden geleden
  hahaha, die theunisse. Alsof buitenlandse zenders dit allemaal niet hebben. De schotel is hier al een tijdweg. Er is niets extras op te zien.
 • Jos Teunisse

  2 maanden geleden
  Het probleem van veel omroep clubjes die leden moeten genereren,is dat men voortdurend bezig de Next Level van platvloersheid en onbeschoft gedrag ta zoeken. Gelukkig ben ik satelliet kijker en kan ik deze ellende mijden.
 • J. Linckens

  2 maanden geleden
  Gisteravond liet iemand mij een stukje herhaling zien van een Sinterklaas, dat grappig zou zijn, in een voetbal-praatprogramma op SBS. Ik vond het gênant, tenenkrommend, vunzig en onbegrijpelijk dat er mensen zijn, wellicht vaders, die op dergelijke wijze geld binnenharken en alle ruimte krijgen om zulk gedrag neer te zetten. Daarnaast waren sommige uitlatingen zeer kwetsend voor vrouwen. Ik snap niet dat dit wordt toegestaan. Het publiek eromheen vond het allemaal ook zeer vermakelijk; triest.
 • A Van Iersel

  2 maanden geleden
  Eerst draaien we op volledig verkeerde gronden en op basis van dwingelandij van een klein gesubsidieerd groepje Zwarte Piet de nek om....wie of wat is het volgende slachtoffer en hoe kunnen we die een zetje geven? Humor is goed, maar dan moet het wel op zijn plaats zijn. Let op TV is een machtig medium. In die trant begrijp niks meer van dit land. Hoe we hier met cultuur en geschiedenis omgaan en zaken uit het verband (laten) trekken . Je moet voorzichtig zijn..niet iedereen heeft gelijk humor