Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De week begint pas, maar we hebben na Humberto het dieptepunt al weer gehad

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

146 reacties

 • Bert Bouwhuis

  2 maanden geleden
  Ik ben het deze keer helemaal met je eens, Angela. Ik kijk tegenwoordig ook geen talkshows meer, juist omdat ik me kapot erger aan de domheid die daar een podium krijgt. Zo ontstaat ten onrechte een beeld dat half Nederland gelooft in het geroeptoeter van dansleraren, rappers en demagogische Tweede Kamerleden. Ik hoop nog steeds dat de gemiddelde Nederlander intelligenter is dan dat. Maar misschien verwacht ik teveel.
 • J.C. Kattestaart

  2 maanden geleden
  @E.V.A. Westra:Ik ben het helemaal met je eens.Allemaal een vinger in de pap en roeren.
 • E.V.A. Westra

  2 maanden geleden
  t wordt saai, ik ben het ook helemaal eens, kijk niet meer naar op1, erger me alleen maar aan het domme gepraat, de talentloze gastvrouw/heer met de stomme vragen. M vind ik tenenkrommend ergerlijk. Jinek probeert er nog wel iets van te maken. Maar ik heb nooit gedacht dat ik dit nog eens zou zeggen: ik mis Jeroen Pauw.
 • Jasper Rimmelzwaan

  2 maanden geleden
  Het is inderdaad triest dat mensen met een Facebook/Twitter "opleiding" alle verkeerde informatie die ze gevonden hebben op deze (a)Sociale Media tegenwoordig gewoon op TV mogen verspreiden. Er zijn zat sites die niet per se mainstream zijn, maar waar wel goed onderzochte informatie te vinden is. Maar met correcte info kunnen ze geen talkshow maken, want dan is er geen ophef en wordt er niet over hun shows gepraat. Ik besteed er geen aandacht meer aan. Ik ben gevaccineerd en vind het wel goed zo
 • Martin Timmer

  2 maanden geleden
  Helemaal eens, ik denk inderdaad dat de overgrote meerderheid de talkshows consequent links laat liggen omdat er alleen nog maar de obscure meningen van een miniscule fracties van de bevolking voor het voetlicht worden gebracht.
 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.