Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De week van Angela de Jong: de afwezigheid van Peter R. zal niet wennen en het gênante briefje van Nico

Angela Kijkt TVOp zaterdag blikken we op deze site terug op de week van journaliste Angela de Jong. Wat viel haar de afgelopen dagen op op de Nederlandse tv? Een greep uit haar columns.

3 reacties

 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Vier weken niet over televisie hoeven te schrijven terwijl er niéts is om over te schrijven, je vakantie komt precies op tijd 🤣
 • Jan Kuijpers

  2 maanden geleden
  Dat Soundos in de talkshow pas verneemt wat er al 3 dagen ik Limburg aan de gang is terwijl haar familie daar woont zegt meer over Soundos dan over de npo1. Ook de opmerking van Angela over de vrolijke regenlaarsjes van de NOS verslaggeefster vond ik zwaar overdreven. Ik ben fan van Angela maar de laatste tijd draaft ze wel erg door.
 • Marleen Van Gool

  2 maanden geleden
  Heeft die Soundos onder een steen gelegen al die tijd? Fijn als je zo,n schoondochter hebt die niet eens weet wat er daar aan de hand is.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.