Angela de Jong.
Volledig scherm
Angela de Jong. © Shody Careman

De week van Angela de Jong: De Buisonjétjes ontdekten wat armoede is en dit is dé verrassing van de zomer

Angela Kijkt TVOp zaterdag blikken we op deze site terug op de week van journaliste Angela de Jong. Wat viel haar de afgelopen dagen op op de Nederlandse tv? Een greep uit haar columns.

4 reacties

 • gert meijboom

  2 jaar geleden
  Parel is Down the Road, Belgisch programma, integer en met gevoel; en wat doen wij? Gaan we het ook doen, met Gordon!! Dan begrijp je er niets van. Vraag dan het Belgische duo, die maken dat netjes en lopen er nergens mee te koop.
 • Ed Westermolen

  2 jaar geleden
  Is er ook een Nederlandse benaming voor het nieuwe modewoord in Nederland "woke"? Ik woon in Nederland en erger me al jaren aan de verengelsing van de taal.
 • Marco S. Zelf

  2 jaar geleden
  Ik krijg steeds meer de indruk dat Mw de Jong weinig voeling heeft met het medium waar zij over schrijft. Als je hier je brood mee verdient en je hebt niet in de gaten dat 90% van de TV programma’s waar zij over schrijft, 100% geregisseerd en dus vooropgezet zijn om kijkers te lokken en daarmee reclame inkomsten te genereren. Had zij dit wel dan zou zij andere columns schrijven.
 • Wim Jongeneelen

  2 jaar geleden
  Jan Slagter, is uiteraard een man die begrijpt, wat de Nederlandse kijker wilt zien. Oké hij heeft ook een goed team, om zich heen verzameld. Wat Jan en zijn team brengt, daar heb je echt geen zenderbaas voor nodig.