Angela de Jong.
Volledig scherm
Angela de Jong. © Shody Careman

De week van Angela de Jong: de opvolger van Mart Smeets is gevonden en André met vlam als Op1-duo?

Angela Kijkt TVOp zaterdag blikken we op deze site terug op de week van journaliste Angela de Jong. Wat viel haar de afgelopen dagen op op de Nederlandse tv? Een greep uit haar columns.

5 reacties

 • gert meijboom

  1 maand geleden
  Genee probeert uit alle macht volgende controverse te forceren, van der Gijp roept steeds vaker o, o, en Derksen haalt Akwasi weer van stal, beledigt aantal vrouwen en: niets, helemaal niets. Gereduceerd tot niets, eindelijk.
 • herman blom

  1 maand geleden
  Stalken wordt toch echt wel aangepakt door de politie. Ik kende een dame die er last van had. Haar ex stalkte haar. Ze vertelde wat moet ik ermee. Ik zei naar de politie. Die pakte hem op, hij stond namelijk weer bij haar om de hoek. Zij hielden hem het hele weekend vast en toen was tie genezen. Was een goeie healing :-)
 • Rick van Wijk

  1 maand geleden
  Vijf keer per week over televisie schrijven terwijl er buiten voetbal gewoon niks is,eigenlijk niet te doen, aardig interview met Angela in de Veronica gids.
 • Marco S. Zelf

  1 maand geleden
  Mw. de Jong lijkt echt iets tegen Dré te hebben. Zelfs als er niets over hem te melden is, moet ze nog over hem zeuren.
 • Gerard Ponstein

  1 maand geleden
  Zonder dollen,kijken naar vd Gijp en consorten .......wat een gebazel dat zijn weerga niet kent,maar ja voor al die tonnen per jaar pffffffff