Volledig scherm
© anp

Demi Lovato krijgt homoprijs

Demi Lovato wordt volgende maand onderscheiden met een homoprijs. De Amerikaanse actrice en zangeres krijgt op 16 april de Vanguard Award van de Amerikaanse homorechtenorganisatie GLAAD.

Voor het eerst in tien jaar jaar is de uitreiking van de GLAAD Awards op televisie te zien. De Vanguard Award is een prijs voor pioniers uit de wereld van media die zich inzetten voor acceptatie en gelijkheid van LGBT'ers. Eerdere winnaars zijn Kerry Washington, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Elizabeth Taylor, Antonio Banderas, Drew Barrymore, Janet Jackson en Sharon Stone.

Demi Lovato werd een gay-icoon na haar deelname aan de gayprides in Los Angeles en New York. Ook nam ze haar videoclip bij haar nummer Really Don't Care op tijdens de pride van Los Angeles en speelde ze een lesbisch personage in de tv-serie Glee.

 1. Presentatrice maakt prins George (6) belachelijk vanwege balletlessen, kijkers woest

  Presenta­tri­ce maakt prins George (6) belache­lijk vanwege balletles­sen, kijkers woest

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Grande-diehards
  FOTOSERIE

  Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Gran­de-die­hards

  Ariana Grande treedt vanavond, morgen én 11 september op in de Ziggo Dome. De fans kunnen haast niet wachten. Voornamelijk jongeren, afkomstig uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Italië zitten, liggen en staan al sinds de vroege uurtjes massaal voor de deur van de concerthal in Zuidoost. De deuren gaan pas om 18.30 uur open, maar vannacht lagen er al enkele die-hards voor de deur.