Volledig scherm
Valerio verborbert een stukje Dennis. Dennis kijkt toe,

Dennis en Valerio eten elkaar toch op

UpdateBNN-presentatoren Dennis Storm en Valerio Zeno hebben het dan toch vanavond op televisie gedaan: een stukje van elkaars vlees opgegeten. Het etentje was te zien in het programma Proefkonijnen.

De aangekondigde eetpartij had al veel walging in binnen- en buitenland opgeroepen. Eerder vandaag werd gesuggereerd dat het experiment uiteindelijk niet door zou gaan, en dat alle gegenereerde publiciteit bedoeld was om aandacht te vragen voor het tekort aan orgaandonoren.

'Vreemd'
Maar vanavond bleken de presentatoren toch wel degelijk bereid te zijn elkaars vlees te verorberen. Valerio Zeno offerde een stukje van zijn buik op, Dennis Storm stelde een stukje bil beschikbaar voor zijn collega. Dennis vertelde al eerder aan een Amerikaanse omroep dat 'het vreemd is om je vriend in de ogen te kijken terwijl je een stukje van zijn buik opeet'.

'Elastiek'
Het vlees werd door een kok in de studio bereid. Dennis wilde vanavond zijn stukje Valerio graag zo puur mogelijk eten, maar vergeleek het resultaat uiteindelijk met 'elastiek.' Valerio had op zijn beurt minder moeite met het stukje Dennis, en werkte het stukje ogenschijnlijk zonder problemen naar binnen.

Rechtsbijstand
Na afloop werden de littekens van de operatie getoond aan het studiopubliek. Mochten de presentatoren voor de rechtbank moeten verschijnen: de in de studio aanwezige advocaat mr. Gerard Spong heeft toegezegd beide mannen en alle andere betrokkenen bij dit bizarre experiment in de rechtszaal bij te staan als dat nodig is.