Volledig scherm
Ariana Grande tijdens een optreden in juni © Chris Pizzello/Invision/AP

Derde show voor Ariana Grande in de Ziggo Dome

Ariane Grande geeft een derde concert in de Ziggo Dome. De kaarten voor de twee shows die ze in augustus geeft vliegen de deur uit, laat concert organisator Mojo weten. Daarom staat ze op 11 september nog een keer in de Ziggo Dome. De kaartverkoop is al begonnen.

De tournee Sweetener World Tour staat in het teken van Ariana’s album Sweetener, met daarop hits als God is a Woman, Breathin en No Tears Left To Cry. De Amerikaanse zangeres doet tijdens haar tournee negentien Europese steden aan.

In eerste instantie zou Grande slechts één optreden geven in Amsterdam. Maandag maakte Mojo bekend dat er ook een tweede concert zou komen vanwege de grote vraag naar kaarten.

De Ziggo Dome is geen onbekend terrein voor Ariana. Ze stond al vier keer in de Amsterdamse poptempel, in mei 2017 voor het laatst. Dat was vlak voor de aanslag in Manchester op 22 mei, na een concert van Ariana.

Volledig scherm
US singer/songwriter Ariana Grande attends Billboard's 13th Annual Women In Music event at Pier 36 in New York City on on December 6, 2018. (Photo by Angela Weiss / AFP) © AFP