Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Deze halfbakken quiz is exemplarisch voor de staat waarin RTL verkeert

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

63 reacties

 • Frans Jansen

  12 maanden geleden
  Don't bite the hand that feeds you.
 • Anja Theunissen

  12 maanden geleden
  Ik kijk zelden tv maar kwam toevallig bij het programma uit toen ik de tv uit wilde zetten en op een verkeerde knop drukte. En ik ben blijven hangen want vond het een leuke quiz. Meningen verschillen en dat mag gelukkig.
 • gert meijboom

  12 maanden geleden
  BAGGER is exemplarisch voor commerciele TV. Zakken vol geld en maar liefst 7 zenders de hele dag tot je beschikking en dan toch met helemaal niets kunnen komen waar je als jan publiek graag naar kijkt. Het is van een oneindige treurigheid en armoe met aan de basis producenten als Talpa waar men werkt met 1 idee: wat zal John er van vinden. Als je te eigenwijs op een rots blijft zitten en nooit afdaalt om te horen waar het om gaat zal het ook helemaal nooit iets worden, pure arrogantie.
 • A. de Graaf

  12 maanden geleden
  Wie kijkt er nu nog naar lineaire tv? Op het NOS journaal, Eenvandaag en een enkele documentaire daargelaten na, volg ik geen lineaire tv http://meer.De commerciële zenders, met hun vervelende spelletjes en m.i. waardeloze misselijk makende talenten jachten, heb ik er al veel langer eruit gegooid. Geef mij maar streamingsdiensten of het internet thema kanaal.
 • Michiel Buitenweg

  12 maanden geleden
  Wie kijkt er nou naar Nederlandse tv? Buiten KDW is het niveau zo verschrikkelijk slecht dat je wel of een IQ hebt van beneden de 80 of gewoon een hele trieste baan hebt.
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?