Volledig scherm
boven v.l.n.r.: Mikki, Menno en Sarah-Jane en onder v.l.n.r.: Irene, Debrah en Merijn van de band Navarone. © screenshot RTL4/TVOH

Deze talenten staan hoe dan ook in liveshows van The Voice

Vijf zangeressen, een zanger en één band zijn hoe dan ook verzekerd van een plek in de aanstaande liveshows van The Voice of Holland. Het gaat om talenten uit de teams van coaches Anouk en Ali B. Volgende week wordt duidelijk welke nachtegaaltjes van Lil’ Kleine en Waylon door zijn. 

Tijdens de zogenoemde knockouts - een extra afvalronde die volgt op achtereenvolgens de blind auditions en de battles - moesten Anouk en Ali B vanavond hun teams halveren tot maximaal drie. De liveshows beginnen dus over twee weken met in totaal twaalf talenten. Elke aflevering valt er vervolgens weer één af tot de grote finale met vier talenten. De uiteindelijke winnaar van het negende seizoen gaat naar huis met een platencontract, 50.000 euro en mag naar Zuid-Afrika om daar een videoclip op te nemen. Vorig jaar won singer-songwriter Jim van der Zee. 

De voor de liveshows geselecteerde talenten uit het team van Anouk zijn: Irene Dings (17), Mikki van Wijk (16) en de Nijmeegse rockband Navarone.

Volledig scherm
Irene Dings (17) © screenshot RTL/TVOH
Volledig scherm
Mikki van Wijk (16) © screenshot RTL/TVOH
Volledig scherm
De leadzanger van Navarone © screenshot RTL/TVOH

De voor de liveshows geselecteerde talenten uit het team van Ali B zijn: Debrah Jade (27), Menno Aben (18) en Sarah-Jane (32).

Volledig scherm
Debrah Jade (27) © screenshot RTL/TVOH
Volledig scherm
Menno Aben (18) © screenshot RTL/TVOH
Volledig scherm
Sarah-Jane (32) © screenshot RTL/TVOH