Deze vier kandidaten zijn de Mol in ieder geval níet

gudo graaftHet grote graven is weer begonnen! Molloot Gudo Tienhooven deelt elk weekend zijn bevindingen over Wie is de Mol?. Hij praat je bij over complotten, vreemde acties en de laatste theorieën.

Het 19de seizoen kende een vliegende start zonder omwegen. Al binnen tien minuten zette debuterend gastheer Rik van de Westelaken de nieuwe deelnemers hard aan het werk op een brug in het snikhete Colombia. Daar viel AD-verslaggever en Molloot Gudo Tienhooven ook meteen van alles op.

Niks even wennen: er werden direct bondjes gesmeed, de spierballen werden getest en het chaotische portoverkeer in een fietsopdracht zou Ellie Lust een hartverzakking hebben bezorgd. In de eerste Gudo Graaft van dit jaar wordt een potentiële Mol aangewezen, maar worden ook enkele kandidaten van het verdachtenlijstje geschrapt.

De groep bestaat dit jaar uit presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, meesterpatissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagist Nikkie de Jager.

Volledig scherm
© AD/NPO

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
9763 stemmen