Volledig scherm
© EPA

Diana Ross (73) gaat swingend uit haar dak in homobar

video'sZe is inmiddels 73 jaar, maar swingen kan de Amerikaanse superster Diana Ross nog steeds. De seniore hitzangeres was zaterdagavond met haar zoon in The Abbey: een beroemde homotent in West-Hollywood. En daar ging ze volledig uit haar dak op de dansvloer, zo blijkt uit filmpjes die op YouTube staan. 

Samen met haar 29-jarige zoon Evan was Ross het middelpunt op de afgeladen dansvloer waar op dat moment door de dj het nummer Ain't No Mountain High Enough werd gedraaid: haar grote hit uit 1970.

Levende legende Diana Ross maakte in de jaren zestig furore met The Supremes. In de jaren zeventig ging ze solo en had flink wat hits. Daarnaast speelde ze in een aantal films. Zo was ze te zien in The Wizz uit 1978 en Lady Sings The Blues uit 1972. De diva treedt nog steeds op maar stukken minder dan in haar gloriejaren. Behalve Evan heeft ze nog vier kinderen: Rhonda (46), Tracee (45), Chudney (42) en Ross (30). 

  1. Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids
    update

    Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids

    De 11-jarige Yosina Rumajauw - met roots in de Indonesische provincie West-Papoea - heeft vanavond het zevende seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice Kids gewonnen. Het nachtegaaltje uit de Overijsselse plaats Olst, dat sinds haar blind audition al werd genoemd als topfavoriet, werd door de tv-kijkers thuis getrakteerd op de meest stemmen. Yosina kreeg niet alleen de hoogste eer maar ook een studiebeurs van 25.000 euro. Ook mag ze een single opnemen.