Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Die vriendelijke lobbes uit Wie is de Mol? liet zich ineens van een andere kant zien

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

13 reacties

 • Stefan Vlaminckx

  1 jaar geleden
  Inderdaad een indrukwekkende docu van een vakidioot pur sang. "Een nieuwe heup en twee nieuwe knieën" had ie nodig. Het gemak waarop hij praatte, vond ik vooral shocking. Het "Want zodra de Belgische samenleving mijn operaties heeft mogelijk gemaakt, kan ik de jihad weer hervatten." straalde ervan af. Zodanig, dat zelfs Sinan er even geen antwoord meer op had. Dat geeft je pas echt te denken.
 • Maarten Oomen

  1 jaar geleden
  Inderdaad een erg indringende documentaire van Sinan Can, een grootheid in hierin, maar over de uitleg van de koran, door één van deze terreurverdachten, had hij geen weerwoord. Het blijkt dat in de koran het martelen, het vernederen en het doden van ongelovigen/onschuldigen door terreurverdachten goedgepraat wordt. De westerse wetgeving telt niet voor hen, alleen de jihad. Waar heb ik dat meer gehoord? Hier komen we nooit meer uit en terugkomen? Waarom?
 • Erik Hoogeweij

  1 jaar geleden
  Sinan Can maakt hele goede docu’s. Vooral dit soort thema’s is hij geweldig in. Je blijft kijken tot de laatste minuut, indrukwekkend. Hij en ook Jessica Villerius (o.a. de Kinderen van Ruiningerwold) zijn wat dat betreft echte toppers hierin. Mee van dat soort programma’s op de televisie i.p.v. al die pulp die we avond na avond zien! 💪
 • Sandrine Girard

  1 jaar geleden
  Sinan Can is inderdaad een hele goeie documentaire maker, net als Jessica Vilerius. Heeft u haar documentaire 'Deal met de dood' van afgelopen vrijdag gezien? Gaat ook echt onder je huid zitten. Zo knap van haar. Ik was er even helemaal van slag van. Zou terecht zijn als zij de televizierring wint.
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Met alle respect voor de journalist. Deze documentaire mag wel wat serieuzer worden geanalyseert dan in een rubriekje waar het meestal gaat over de familie Hazes en Gordon. Hoezo komt er geen journalistiek vervolg, vraaggesprek met Sinan Can. Het was deprimerend om je te realiseren dat er mensen zijn met deze opvattimgen over religie en geloof. Alles buiten jezelf leggen terwijl juist alles in jezelf zit, eng gewoon.