Volledig scherm
Dionne Stax © ANP

Dionne doet extreme beentraining en Georgina was ooit verliefd op cassière

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De inmiddels wereldberoemde Nederlandse acteur Michiel Huisman liet in de VS bij een kleermaker zijn broek vermaken. De pantalon moest voor dat doel even uit, waarna Michiel geduldig achter een gordijntje op het eindresultaat moest wachten. Natuurlijk maakte hij een foto van dat moment, maar jammer voor zijn fans is er helemaal niks te zien.

Behind the curtain, not wearing pants.. tailor’s hemming them. So, now you know. Great. ;-)

Een foto die is geplaatst door null (@michielhuisman) op

Zangeres Sharon Doorson (30) wordt voor de eerste keer moeder en natuurlijk is ze nu al begonnen met het aanschaffen van kleding en andere spulletjes voor het toekomstige kleintje. Ze vraagt - met een roze trui aan - aan haar volgers welke kleur ze voor de baby moet kiezen. Overbodige vraag, want heel Nederland weet al dat het een meisje wordt.

Mijn hoofd als ik babykleertjes aan t bekijken ben... Zoo schattig! Welke kleur ben ik dol op denken jullie?😜

Een foto die is geplaatst door null (@sharondoorson) op

Nieuwslezeres Dionne Stax is direct na een journalistieke ochtendklus naar de sportschool gegaan om haar spieren een lekker te prikkelen met loodzware gewichten.

Trainer Jelle vond het wel een goed idee om na mijn ochtenddienst te gaan springen. Met gewichten, dat wel 😅

Een foto die is geplaatst door null (@dionne_stax) op

Zangeres Lisa Lois is in haar nopjes met de microfoon die ze aanschafte om eindelijk eens thuis 'eigen shit' op te kunnen nemen. Hoe de gadget werkt? Dat gaat Lisa de komende nog even uitvogelen.

Fred van Leer was weer eens in een jolige bui. De in Rotterdam residerende stylist deed in de auto een best geinige playback-act die volgens hem voortvloeit uit wat zuurstofgebrek bij de geboorte.

ZUURSTOFGEBREK bij de geboorte .......

Een foto die is geplaatst door null (@fredvanleer) op

Presentatrice Lieke van Lexmond en haar man Bas zijn met hun trendy zonnebrillen neergestreken in een wintersportoord waar hij het zo te zien keihard sneeuwt.

Liefs uit de sneeuw. ❄️

Een foto die is geplaatst door null (@liekevanlexmond) op

The Voice of Holland-zangeres Tjindjara is in verwachting. Op Instagram deelde de zangeres, die vandaag jarig is, een eerste echofoto.  ,,Ik ben jarig en dit kleine wondertje zit in mijn buik. Wat een feest'', jubelt de vocaliste. Tjindjara stond onlangs nog in de liveshows van het achtste seizoen van The Voice of Holland, maar de protegé van Ali B viel een week voor de finale af.

🐵🐵❤️

Een foto die is geplaatst door null (@tjindjara) op

Oud Wie is de Mol?-deelnemer Jochem van Gelder denkt het zeker te weten: Jan Versteegh is de Mol van 2018. Of is het toch Olcay? De modeontwerpster kan een zenuwachtig lachje niet laten.
Meer weten? Duik in ons Mollendossier.

poll

Wie is De Mol?

  • Jan Versteegh (38%)
  • Olcay Gulsen (41%)
  • Ruben Hein (21%)
59082 stemmen

Actrice Georgina Verbaan verklapt in het maandblad van Wendy van Dijk dat ze als meisje een crush had op een meisje dat bij een supermarkt werkte. De brunette had het zwaar te pakken en zorgde er zelfs voor dat ze een baantje in hetzelfde winkelcentrum kreeg.

Geraldine Kemper is weer eens in het buitenland en showt vanuit een tapijtenwinkeltje haar zomerse jumpsuit. ,,Wat een cool pak! Stippies!'', luidt het enthousiaste oordeel van een fan.

❤️🧡💛💚💙💜🖤

Een foto die is geplaatst door null (@geraldine_kemper) op

Domien Verschuuren en Shelly Sterk hebben wat af te kletsen nu ze allebei verloofd zijn (maar niet met elkaar). Wat blijkt: de Shownieuws-presentatrice plant zich suf, terwijl Domien last heeft van uitstelgedrag.

Freek Vonk verblijdt zijn ruim 120.000 volgers met een nieuwe update vanuit het verre Australië. Morgen hoopt de televisiebioloog weer op Hollandse bodem te staan, vandaag filmt hij nog wat walvishaaien vanuit de lucht.

SBS-presentator Viktor Brand heeft de dames Hennie en Joke uit het programma De Wereld Volgens 80-jarigen in zijn hart gesloten. Zo rommelen ze maar wat aan als ze de opdracht krijgen een selfie te maken. 

Van deze ijsfoto van Paul Rabbering krijg je spontaan de rillingen. In de bergen van het Oostenrijkse Ischgl is de vrieskou op zijn baardje geslagen.

Freeze! ☃️❄️

Een foto die is geplaatst door null (@paulrabbering) op

3FM-dj Eva Koreman vraagt zich af of haar linkertepel onder haar knalroze pak nu wel of niet gephotoshopt is door de redactie van een vrouwenblad. ,,Free the nipple!'', luidt haar motto.