Volledig scherm
© RTL

Dionne wint It Takes 2 van Eva

Dionne Slagter, ook bekend onder haar vlognaam OnneDi, is de winnares van het derde seizoen van de duettenshow It Takes 2 op RTL 4. Na een strijd van zeven weken versloeg de vlogster in de eindronde mede-finalist Eva Cleven. Eerdere winnaars van de show zijn Jan Versteegh en Bibi Breijman.

De beslissing kwam van de publieksjury, want beide finalisten hadden van de jury alleen maar tienen gekregen voor hun laatste optredens. Vlogster Dionne Slagter zong aan het slot van de finale Ordinary People met Di-rect-zanger Marcel Veenendaal die haar tijdens de duettenstrijd van BN'ers professioneel begeleidde.

Ze kreeg een staande ovatie voor dit optreden dat ze in tranen eindigde. Al vanaf kinds af aan droomde Dionne om zangeres te worden. Door It Takes 2 en de begeleiding van Marcel vond ze weer de drive om te gaan zingen. ,,Voor mij staat dit traject voor zóveel. Ik word helemaal emo", zei Dionne.

Vonken

,,Je bent een artiest. Je bent niet alleen een vlogger. Je bent een ontzettend goede zangeres", oordeelde jurylid Angela Groothuizen over het duet. ,,Go for it." Dionne kreeg drie tienen.

FunX-dj Eva Cleven zong in de eindronde met haar prof Romy Monteiro het duet Finesse en scoorde eveneens drie tienen. Ronnie Flex zei: ,,Jullie doen alles met zoveel teameffort." Gerard Ekdom zei over Eva: ,,De vonken vlogen er weer af. Je kan het gewoon. Ik ben echt trots op je."

Dankwoord

De publieksjury moest uiteindelijk de doorslag geven. Dionne kreeg voor haar optreden 53 punten van het honderdkoppige publiek en Eva kreeg 47 punten. Daarmee is Dionne de winnares van het derde seizoen van de duettenstrijd die zeven weken geleden begon met negen bekende Nederlanders. ,,Ik zag de overwinning totaal niet meer aankomen", zei Dionne in haar dankwoord.

De finalisten zongen eerder op de avond met hun prof en met gastartiesten. Zo zong Eva Cleven zichzelf naar de eindronde met gastartiest Tino Martin. Dionne had een gastoptreden met Waylon.

Volledig scherm
© RTL