‘Directeurtje’ even terug bij heren Veronica Inside

Presentatoren Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen werden vanavond verrast in het programma Veronica Inside door de terugkeer van Marco Louwerens. ‘Directeurtje’, zoals de drie de voormalige directeur van RTL noemden, was tot hilariteit van het studiopubliek verkleed als Sinterklaas. Hij kwam quasi mopperend binnen.

De drie kopstukken van tegenwoordig Talpa vochten bij RTL menig robbertje met Louwerens uit. Zo was hij het zat dat de drie kritiek hadden op collega Humberto Tan en stuurde ’s nachts een mail waarin hij tekeer ging tegen vooral Genee ( ‘geboren lafaard’ en ‘vleesgeworden triestheid’) en Derksen. Tegen laatstgenoemde: ,,Weet waarover je lult. Je hebt geen idee Johan. Geen idee. Je loopt en lult de massa achterna. Daar waar je zogenaamd altijd zo’n enorm hekel aan heb. Voor de 101ste keer Humberto die volledig aan de grond zit vanwege privézaken, (privézaken!!!!) ff lekker een mes in z’n rug steken.”

Louwerens, die een jaar terug ook als Sinterklaas in de uitzending verscheen, bood in een uitzending zijn excuses aan. In maart van dit jaar werd bekend dat zowel Louwerens als de drie heren van RTL naar het Talpa van John de Mol verkasten. Genee, Van der Gijp en Derksen zijn inmiddels al een klein half jaartje op televisie, Louwerens gaat vanwege concurrentiebeding volgend jaar aan de slag. Niet bekend is wat hij gaat doen. 

Louwerens kwam vanavond in de uitzending cadeautjes brengen, zoals viagrapillen voor Derksen en vrijkaartjes voor All Stars de musical voor René van der Gijp. ,,Ik heb liever dat hij Sinterklaas speelt dan dat hij mailtjes verstuurt”, besloot Derksen.

Volledig scherm
© Veronica
Volledig scherm
Marco Louwerens © ANP Kippa