Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Directeurtje had vooral oog voor Feyenoord ondanks dat kijkcijferkanon VI zojuist was beëindigd

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

257 reacties

 • Roel van den Oever

  10 maanden geleden
  Directeurje had vooral oog voor Feyenoord, terecht toch van de rest wordt je vooral moe
 • Maarten Dijkerman

  11 maanden geleden
  die mevrouw van de kaars bestaat niet anders riep ze nu wel om een schadevergoeding. alhoewel dat is bij onze generatie nog niet zo ingeburgerd. bestaat ze wel heeft ze als nuchtere waarschijnlijk drentsche en gezien de tijdgeest haar dochter de raad meegegeven:meisje ga niet met kaarsen spelen want daar krijg je ontzettende hoofdpijn van.
 • T. vd W

  11 maanden geleden
  Hef was een dom verhaal om te vertellen en vond het ook niet grappig. Maar...ik geloof er niets van. Zolang niet bewezen is dat het echt heeft plaatsgevonden wordt Derksen veel te hard gestraft. Nogmaals handig was het zeker niet, maar de politiek correcte reacties van sponsors, jou en Talpa zijn m.i. overtrokken. Nu blijft er enkel politiek correcte woke tv over...jammer...
 • Toon Habers

  11 maanden geleden
  De heren gaan door bij Ongehoord Nederland en daar horen ze ook.....
 • Rik Wilsen

  11 maanden geleden
  Hoe ver zijn we gezonken als de media de mening van ruim de helft van het volk totaal opzij legt, gasten zich niet uit durven spreken als ze wel een andere mening hebben (Arno, Frederique, Katja) en we alleen maar zichzelf moreel superieur achtende mensen te zien krijgen die willen bepalen hoe ik moet denken? Ik heb nieuws voor ze: praktijken zoals bij The Voice zijn te walgelijk voor woorden. Maar niemand dwingt mij om een kwajongensgrap met een kaars onde dezelfde noemer te scharen. Never….
 1. Bijzonder weer blijft confronterend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

  Bijzonder weer blijft confronte­rend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

  Martsje Paulusma heeft het er nog altijd moeilijk mee dat ze haar vader Piet Paulusma niet kan bellen bij bijzondere weersomstandigheden. Dat zei ze maandagmiddag in het programma Tijd voor Max, waarin ze te gast was. Het is vandaag precies een jaar geleden dat de markante weerman overleed. ,,Als er een storm was, of sneeuw of twee weken lang een dikke vette hittegolf... dat waren voor ons de mooiste periodes.”