Volledig scherm
Jennifer Grey en Patrick Swayze in Dirty Dancing. © ANP Kippa

Dirty Dancing terug op witte doek

De hitfilm Dirty Dancing keert voor even terug op het witte doek. Bioscoopketen Pathé vertoont de iconische film met Patrick Swayze en Jennifer Grey op 31 augustus en 1 en 3 september.

Dirty Dancing kwam uit in 1987 en werd wereldwijd een hit. De film gaat over Frances 'Baby' Houseman (Grey) die tijdens een familievakantie hopeloos verliefd wordt op de ogenschijnlijk onbereikbare danser Johnny (Swayze).

Op 31 augustus wordt de film eenmalig in de open lucht vertoond op het dak van Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Op de andere data is Dirty Dancing ook in alle andere vestigingen van Pathé te zien.

  1. Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaatste moment niet op

    Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaat­ste moment niet op

    Het is de grootste nachtmerrie van iedere festivalorganisatie: een headliner die op het allerlaatste moment afzegt en vervolgens jouw medewerkers publiekelijk de schuld geeft van wanbeleid. Het gebeurde afgelopen weekend op Hellfest in Frankrijk, een populair metalfestival waar jaarlijks duizenden Nederlanders naartoe gaan. De Amerikaanse metalband Manowar is de boeman in dit verhaal. ,,Ik kwam helemaal vanuit Zuid-Amerika om ze te zien...’’

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
29359 stemmen