Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dit ene sluwe zinnetje van Rutte zette Sven Kockelmann in de hoek

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

92 reacties

 • JE Wiersum

  2 maanden geleden
  Dacht in eerste deel even naar het programma van Lubach te kijken , de vraag was of hij zelf wel zou uitkomen onder het energie prijsplafond , Rutte beademde dat , had geen wasmachine dus zijn was ging naar een wasserette /stomerij ? Daar doen ze de was vast nog met de hand en laten ze zijn onderbroeken door de wind drogen . Geen moment nagedacht hoe deze bedrijven hun energierekeningen dadelijk nog kunnen betalen .
 • Jan Alberts

  2 maanden geleden
  Laten we snel nieuwe verkiezingen houden. Wedden dat de VVD weer de grootste wordt. Waarom? Omdat de oppositie alleen maar onbekwame figuren in de gelederen heeft.
 • Ron de Bruin

  2 maanden geleden
  Ger Hagen.. U staat al 12 jaar achter Rutte, en vele met u. En kijk hoe het land er voor staat. Op bijna alle vlakken problemen. Hoef ze niet eens allemaal te noemen, iedereen weet het. Neem alleen nu maar de energie-problemen, en de situatie in Oekraine waar Rutte steeds water op het vuur bij gooit. Is niet alleen slecht voor ons land maar kan zelfs letterlijk levensbedreigend worden voor ons allemaal. Dit hele scherts interview draagt substantieel nergens aan bij.
 • Edward Comrie

  2 maanden geleden
  Kokkelvisserij voelde zich gevleid dat hij door Mark werd gevraagd hem te interviewen. Dan stel je geen moeilijke vragen en wordt het een avond ouwe jongens krentbrood. Rutte de sluwe vos lacht zich rot en vindt de media stunt zeer geslaagd. De vraag is echter wie trapt er in.
 • Ruud Van Mil

  2 maanden geleden
  Hij is een goede bestuurder ,praat veel ,zegt niks ,en legt de bal weer bij de ander