Volledig scherm
Marieke Elsinga. © ANP

Dit is de grote liefde van Marieke en Miljuschka houdt van puur natuur

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een kleine Songfestival-reünie voor Jan Smit. Op het strand was hij weer even herenigd met het succesduo Duncan en Ilse.

We weten niet wie de vrouw is die op de foto staat met acteur en presentator Jan Kooijman, maar ze heeft ongetwijfeld een goede grap verteld.

Dit is de grote liefde van presentatrice Marieke Elsinga. Het is alleen onduidelijk of die liefde ook wederzijds is.

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen houdt van puur en natuur. Zeker als ze een drukke dag heeft gehad met veel opnames.

Geraldine Kemper fungeerde even als leeg canvas en liet haar lichaam vol kliederen met allerlei spreuken. ‘I love myself’, valt er onder meer te lezen.

Britt Dekker maakt er zo te zien een echt feestje van in de auto. De paardenvlogster was met Johnny de Mol op stap voor zijn programma Waar is De Mol? en blikt vandaag terug op de ‘megaleuke’ ervaring.

Carpool karaoke 2.0 @johnnydemolofficial @liasmit 💛😂🇺🇦💙 #WAARISDEMOL #lievelingsfilmpje #wasmegaleuk #johnnyisaardig #oekraine #comingsoon #TSJERNOBYLwasweleng #chernobyl

1,225 Likes, 13 Comments - Britt Dekker (@brittdekker92) on Instagram: "Carpool karaoke 2.0 @johnnydemolofficial @liasmit 💛😂🇺🇦💙 #WAARISDEMOL #lievelingsfilmpje..."

Sommige mensen zetten hun pokerface voor de lol op, maar Fatima Moreira de Melo doet het voor het echie. 

Ontwerpster Nikkie Plessen gaat vandaag voor een printje. De blondine is gehuld in een vestje van panterprint en combineert haar outfit met soortgelijke pumps.

Je moet het maar durven: vlak achter een gorilla staan in de vrije natuur in Rwanda. Tv-bioloog Freek Vonk doet het. 

Fred van Leer voelde zich de koning te rijk in zijn o zo geliefde club in Renesse. ‘En ik dacht echt dat ik de beste danser was, in mijn Mac&Maggie outfit’, grapt hij bij een oud kiekje.

‘Rugzakje op, laarzen aan en tijd om naar de crèche te gaan’, schrijft papa Jan Versteegh vanochtend bij een kiekje van zichzelf met zijn dochter.

Fajah Lourens is weer op Nederlandse bodem. De killerbodyfanate heeft geen tijd om bij te komen, ze is alweer aan de slag gegaan met haar nieuwe boek.

Van yoga word je erg lening, stelt Robin Martens. Zó lenig, dat ze zelfs een bepaald lichaamsdeel probeert te verbloemen.