Volledig scherm
Jaimy van Lent © AD

Dit is de nieuwe liefde van Frank Masmeijer

Dit is ze dan, de nieuwe vrouw in het leven van Frank Masmeijer. Zijn nieuwe vlam komt uit Amsterdam, is 38 jaar en runde tot voor kort een foodtruck.

Volledig scherm
© AD

Frank Masmeijer (55) mag dan in de problemen zitten vanwege zijn betrokkenheid bij cocaïnehandel, privé is het ook allerminst rustig. De geplaagde quizmaster is gevallen voor Jaimy van Lent, een 38-jarige blondine uit Amsterdam die tot voor kort een eigen crêpeszaak runde. Vorige week maakte hij bekend dat zijn huwelijk met Sandra na 27 jaar voorbij is. ,,We hebben het heel leuk samen”, bevestigt Jaimy.

De twee werden vorige week samen gespot aan de bar van het Okura Hotel in Amsterdam, maar geschrokken van de publiciteit is zij niet. ,,Er komt veel op me af, maar ik schrik niet zo snel, hoor”, laat zij weten. Jaimy van Lent, die volgens haar Facebookpagina in 2014 moeder werd, zat tot voor kort in de foodtruck-business. Van 2012 tot 2016 runde zij Crêpes Company en Broodjes Bestellen (lunchpakketten die je online kon laten bezorgen) en reed ze rond op een knalroze Vespa Piaggio. 

In juli vorig jaar werden de bedrijfjes opgeheven. ,,Dat was totaal buiten mijn schuld. Ik ben het slachtoffer geworden van een oplichter”, aldus Jaimy die inmiddels bezig is om een nieuw bedrijf te starten in de beautybusiness. ,,Onder andere over EMS trainingen, Botox, fillers, de nodige beautyproducten”, voegt ze toe.

Flinke prijs

De grote vraag is nu: hoelang Jaimy van de liefde kan genieten met Frank nu hem een stevige celstraf boven het hoofd hangt. De voormalige televisiepresentator bekende vorige week dat hij betrokken is geweest bij de invoer van 467 kilo cocaïne. Hij deed dat vorige week woensdag voor de rechtbank in Antwerpen via zijn advocaat. ,,Uit schaamte”, aldus zijn advocaat Kris Vincke, was de oud-NCRV-coryfee niet in de rechtszaal. Het Openbaar Ministerie eiste eerder zeven jaar cel en 24.000 euro boete. 

 Vincke: ,,Frank is beland in iets wat veel groter was dan hij dacht. Hij wil zijn verantwoordelijkheid nemen voor zijn daden. Mijn cliënt heeft al een flinke prijs betaald. Hij hoopte ooit terug te keren in de media, dat zit er nu niet meer in." De uitspraak is in juni.

Privé hakte de hele zaak er goed in. Masmeijer en zijn vrouw Sandra waren in oktober vorig jaar nog samen te zien bij The Voice of Holland waar dochter Charlotte Masmeijer aan meedeed. Zoals ze afgelopen 27 jaar heel nauw samenwerkten, op tv en in hun horecazaken. Sinds de arrestatie van de voormalige showmaster is het stel uit elkaar gegroeid. Sandra wil niets over de kwestie zeggen, behalve dan: ,,Het gaat prima met me.’’ Ze heeft altijd de hoop uitgesproken om een normale omgang met haar man. 

Quote

Frank is beland in iets wat veel groter was dan hij dacht

Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© AD
Volledig scherm
Sandra en Frank Masmeijer. © BRUNO PRESS

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
23602 stemmen