Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dit was stoer, maar ook pure kijkcijferzelfmoord van Eva Jinek

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

29 reacties

 • Joost Smit

  1 jaar geleden
  Ik ben een viool leraar, dus ik ben het dit keer niet met Angela eens. Ik vind dat je mensen best wel wat kunt uitdagen door over kunst te praten. Kunstenaars zijn ook gewoon mensen hoor! Dit klinkt een beetje als: Wat de boer niet kent, vreet ie niet. Zo hou je mensen dom en onwetend. Erg jammer Angela!
 • E.V.A. Westra

  1 jaar geleden
  Voor mij, en ik begrijp nu waarschijnlijk als een van de weinige, was dat programma van Eva Jinek met het kasboek en Frida een verademing. Echte mensen die met echte passie over een onderwerp dat hen aan het hart ging en mij zeker wist te boeien. Politiek en Corona: zum kotzen
 • Jeroen Noordover

  1 jaar geleden
  Rutte had het over de coke snuivers, maar wat er op tv is en wat er allemaal gaande is heb je wel een kilo coke nodig om de avond door te komen zo langzamerhand.
 • Wouter van de Vorst

  1 jaar geleden
  Even ter verduidelijking, de gasten van de praatprogramma's worden van tevoren al ondervraagd door de redactie. Die maakt dan kaartjes met vragen (en antwoorden) en blijft er dus weinig spontaans over. De lengte van de onderwerpen staat ook al vast, maakt niet uit hoe interessant het is. Daarom geeft Carry vaak al de antwoorden gelijk mee, lekker tempo houden en vooral wel horen, maar niet LUISTEREN naar wat de gast zegt
 • J. Diepeveen

  1 jaar geleden
  Het probleem is niet alleen de keuze van onderwerpen, het zit hem vooral in de presentatie van de praatprogramma's. Helaas zelden verheffend en/of verrijkend, obligate vragen vanaf een blaadje, zelden (echt) luisterend naar het antwoord laat staan dóórvragen. We krijgen een slap, opgewarmd en nietszeggend prakje geserveerd, geen wonder dat de kijker wegzapt. En waarom heeft Sven Kockelman (want als interviewer wèl interessant) eigenlijk geen vaste plek op een vraagstoel ? Te kritisch misschien ?