Volledig scherm
Anna Nooshin. © ANP Kippa

Dit zijn de eerste kandidaten van het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model

De eerste kandidaten van Hollands Next Top Model 2019 zijn bekend! Vandaag werden de eerste beelden van de modellen die zullen strijden om de titel gedeeld via Instagram. Vanaf maandag 2 september krijgen fans weer wekelijks een kijkje in het leven van opkomende modellen. 

In het nieuwe seizoen doen zowel jongens als meisjes mee, die in twee verschillende huizen verblijven. De jury bestaat uit Anna Nooshin, Kim Feenstra en Nigel Barker. De jury zal hulp krijgen van gastjuryleden Nikkie Plessen, Famke Louise, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers. 

Dit seizoen doet er ook een bekende mee, namelijk het broertje van Tim Hofman, Sam. Tim zelf berichtte hier al trots over op Twitter: ‘Mijn oudste broertje Sam, die geen professioneel model is maar app-programmeur en club-dj, is laatst gescout voor Holland’s Next Top Model en nu zit hij in het programma, haha’.

De andere kandidaten waarvan bekend is dat ze meedoen, zijn al gespot. Dit zijn ze:

Joëlla

Marnix

Joury

Holland’s Next Top Model is vanaf 2 september wekelijks te zien op RTL 5.

  1. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
    video

    Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

    Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.