Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2020

videoOnze Molloot Gudo Tienhooven speurt naar het antwoord op de vraag Wie is de Mol? in zijn videorubriek Gudo Graaft. Hij heeft de eer om de derde kandidaat van het 20ste seizoen bekend te maken. Bekijk de onthulling in bovenstaande video.

Dit zijn de namen van de negen andere deelnemers: voormalig profvoetballer Nathan Rutjes, presentatrice Anita Witzier, zanger Rob Dekay, modeontwerper Claes Iversen, 24 Kitchen-presentatrice Miljuschka Witzenhausen, cabaretier Johan Goossens, acteur Buddy Vedder, SBS-presentatrice Leonie ter Braak en actrice Tina de Bruin.

Het twintigste seizoen van de kijkcijferhit van AVROTROS is vanaf 11 januari te zien op NPO 1. Rik van de Westelaken neemt voor de tweede keer de presentatie op zich. De reeks is opgenomen in China.

Vorig seizoen kwam Merel Westrik als saboteur uit de bus. Sarah Chronis was de winnaar en Nielson de verliezend finalist.

Volledig scherm
Onze Molloot Gudo Tienhooven is terug. © AD
  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6032 stemmen