Volledig scherm
Dit zijn de verleiders van 'Temptation Island' 2019. © Vijf

Dit zijn de mannelijke verleiders van Temptation Island 2019

Nu een nieuw seizoen van Temptation Island weer voor de deur staat, komt RTL met steeds meer details over de nieuwe reeks van de verleidingsshow. Twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels stellen vanaf 14 februari op RTL 5 hun relatie op de proef. Na de vrouwelijke verleidsters werden vandaag de mannelijke voorgesteld.

Volledig scherm
Gaetan © Vijf

Naam: Gaetan

Leeftijd: 25

Woonplaats: Olsene

Gaetan is accountmanager en model en weet met zijn humor veel vrouwen te laten lachen. Daarnaast is hij trots op zijn Congolese roots. Hij noemt zichzelf de definitie van een Congolese man: humor, karaktervol, ijdel, sociaal en een passionele danser. Gaetan gelooft niet in relaties en ziet zichzelf als de eeuwige single.

Volledig scherm
Maxime © Vijf

Naam: Maxime

Leeftijd: 24

Woonplaats: Sint-Truiden

Maxime heeft bijna zijn hele leven in Dubai gewoond en is opgegroeid in een extravagant, uitbundig feestleven. Door zijn Engelse accentje en zachte maar directe aanpak, komt hij bij veel vrouwen weg met cheesy openingszinnen en vele complimentjes. Bij Maxime geen stille momenten.

Volledig scherm
Giorgio © Vijf

Naam: Giorgio

Leeftijd: 23

Woonplaats: Genk

Giorgio is veel in de sportschool te vinden. Met zijn gespierde lichaam probeert hij vrouwen te verleiden. Een gespierde beer, maar met een klein hartje.

Volledig scherm
Jietse © Vijf

Naam: Jietse

Leeftijd: 21

Woonplaats: Brugge

Jietse is een ambitieuze ondernemer. Hij is geen feestbeest, maar houdt ervan thuis te koken met een drankje erbij. Als ideale schoonzoon biedt hij graag steun aan vrouwen. Iemand waar mensen hun hart kunnen uitstorten en lange gesprekken mee kunnen voeren.

Volledig scherm
Danicio © Vijf

Naam: Danicio

Leeftijd: 21

Woonplaats: Amsterdam

Danicio is zelfbenoemd womanizer. Zonder veel na te denken gaat hij ervoor en doet hij zijn eigen ding. Hij is een feestbeest en zodra hij een drankje op heeft, opent hij de jacht.

Volledig scherm
Timone © Vijf

Naam: Timone

Leeftijd: 26

Woonplaats: Almere

Timone ziet eruit als een bad boy, maar is eigenlijk een rustige jongen. Toch is hij niet helemaal onschuldig. Hij heeft een eeneiige tweelingbroer waar hij clubs mee onveilig maakt en zelfs mee ruilt van vrouwen.

Volledig scherm
Ricardo © Vijf

Naam: Ricardo

Leeftijd: 23

Woonplaats: Zwolle

Ricardo houdt van aandacht en ziet zichzelf als een leider. Hij is vastberaden erin te slagen de koppels als vrijgezel naar huis te laten gaan.

Volledig scherm
Jaimy © Vijf

Naam: Jaimy (21, Amsterdam)

Leeftijd: 21

Woonplaats: Amsterdam

Jaimy is een spontane jongen die is opgegroeid is in het Amsterdamse horecaleven. Hij houdt van golfen en beschrijft zichzelf als een vent met manieren die tóch helemaal los kan gaan.