Dit zijn de onbekende deelnemers van Expeditie Robinson

videoRTL 5 heeft de onbekende deelnemers bekendgemaakt die meedoen aan het nieuwe seizoen van het survivalprogramma Expeditie Robinson. Het gaat om Sandra Spreij (coffeeshophoudster uit Zwolle), Gwenda Nielen (majoor uit Amersfoort), Laurie Scheerder (student uit Utrecht) , Dominique Hazeleger (student uit Horst), Robin Bakker (havenarbeider uit Spijkenisse), Jan Bronninkreef (veeboer uit Holten) en Özgür Aksan (woonbegeleider uit Zutphen).

Sandra Spreij is een 51-jarige coffeeshop eigenaresse uit Zwolle. Behalve ondernemend is ze volgens RTL 5 ook streetwise en niet bang om het spel hard te spelen. ,,Deze wolf in schaapskleren kan verrassend uit de hoek komen'',  veronderstelt de zender.

Volledig scherm
Sandra Spreij © RTL

De 39-jarige Gwenda Nielen vult naast haar moederrol een leidinggevende functie bij de Landmacht, ze is namelijk majoor. Zal deze strijdster erin slagen missie Expeditie Robinson te winnen?

Volledig scherm
Gwenda Nielen © RTL

Een echte aanpakker en werkzaam in de Rotterdamse havens is de 26-jarige Robin Bakker. Met zijn charmes en sympathiek karakter weet hij een ieder voor zich te winnen en vormt zo een gewaagd tegenspeler.

Volledig scherm
Robin Bakker © RTL

Studente Dominique Hazeleger is een echte levensgenieter en globetrotter. Ze heeft de hele wereld al gezien maar de Filipijnen stonden nog op haar lijstje.

Volledig scherm
Dominique Hazeleger © RTL

Boer Jan Bronninkreef is met zijn 53 jaar de oudste deelnemer van de onbekenden.  Hij is één met de natuur en dit kan zo zijn voordelen hebben tijdens de Expeditie.

Volledig scherm
Jan Bronninkreef © RTL

Aan humor en pit geen gebrek bij de 25-jarige Laurie Scheerder. Als promotiemedewerkster en actrice in spe is ze gewend om in de aandacht te staan, maar hoe zal gereageerd worden op haar uitgesproken aanwezigheid?

Volledig scherm
Laurie Scheerder © RTL

Özgür Aksan is een 29-jarige woonbegeleider met Koerdische roots. Hij is rustig en explosief, op de achtergrond en fanatiek, laid-back en fel.

Volledig scherm
Özgür Aksan © RTL

De kandidaten van Kamp Zuid zijn vorige week bekendgemaakt: Donny Roelvink (influencer), Nienke Plas (vlogger), Jody Bernal (dj), Josylvio (rapper), I am Aisha (hiphopartieste) en Steven Brunswijk (comedian). De kandidaten van Kamp Noord worden naar verwachting volgende week bekendgemaakt. 

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson is donderdag 6 september om 20:30 uur te zien bij RTL 5. De vorige editie werd gewonnen door de onbekende deelnemer Carlos Platier Luna (24). 

Volledig scherm
vlnr: Sandra Spreij, Laurie Scheerder, Jan Bronninkreef, Dominique Hazeleger, Gwenda Nielen, Robin Bakker en Özgür Aksan © RTL