Dit zijn de tien singles van RTL's Love Island

videoDe deelnemers van Love Island, het datingprogramma waarmee RTL 5 vanaf maandag mee uitpakt, zijn bekend. Tien Nederlandse en Vlaamse singles hopen tijdens een verblijf in een luxueuze villa op een zonnig eiland de ware liefde tegen het lijf te lopen. Dit is hoe de zender de singles presenteert:

Martin (22, Londen)

De 22 jarige Martin is professioneel bokser en model. Martin heeft één grote droom, en dat is om wereldkampioen boksen te worden. Ondanks dat hij genoeg aandacht krijgt van vrouwen, is Martin nog steeds single en naar eigen zeggen komt dat, omdat hij de ware nog niet heeft ontmoet. Op Love Island hoopt Martin de vrouw van zijn dromen tegen te komen. Veel eisen heeft hij niet, maar een gaaf gebit en volle lippen kan hij erg waarderen.

Stenn (19, Antwerpen)

De 19 jarige Stenn is nu ongeveer een jaar single. Zijn langste relatie duurde een jaar. Hij valt steeds op brunettes, maar ziet zichzelf eigenlijk later met een blonde vrouw met blauwe ogen. Zijn toekomstige vriendin moet een klein beetje kleiner zijn dan hem en mag tattoos hebben. Stenn doet graag moeite voor een meisje.

Noah (22, Amsterdam)

De 22 jarige vlotte babbelaar Noah windt met zijn small talk de vrouwen om zijn vinger. Noah wil graag de man zijn in een relatie. Maar, hij heeft ook een vrouwelijke kant. Zo vindt hij niet erg om uren te kletsen met een rood wijntje erbij. Op Love Island zoekt hij een vrouw met een warm gezicht en een zandloperfiguur. 

Matthy (26, Oisterwijk)

Met zijn 1 meter 92 is de 26 jarige Matthy, die ook wel bekend staat als DJ JeMatthy, een grote jongen, maar hij heeft ook een gevoelige kant. Al uit hij deze niet graag. Matthy is nu ruim een half jaar vrijgezel en dat is volgens hem genieten voor gevorderden geweest. Zijn nieuwe vrouw moet openstaan voor het dorpsleven, want Matthy is niet van plan om zijn woonplaats Oisterwijk te verlaten. Een voordeel: een huis heeft hij al, dus ze kan zo bij hem intrekken.

Jarne (24, Sint-Truiden)

De 24 jarige app-verkoper Jarne is blij als de wekker ’s ochtends gaat en hij aan de dag kan beginnen. Zijn ideale vrouw is een natuurlijke schone: knap, slank en met lang haar. Qua karakter zoekt hij een fatsoenlijke vrouw die uitdagend, intimiderend, zelfverzekerd en intelligent is.

Volledig scherm
Jarne © RTL

Lotte (22, Amstelveen)

Deze 22-jarige voormalig prof tennisster is naarstig op zoek naar de ware. Ze zoekt een man met een strak lijf en een stralende glimlach die vooral niet arrogant en egocentrisch is. Lotte noemt zichzelf een grote flirt en kan niet wachten om dit in te zetten op Love Island. Voor haar mag Love Island best een Love Game zijn, maar dan wel eentje met winst.

Volledig scherm
Lotte is een voormalig toptennister. © RTL

Kaat (25, Antwerpen)

De 25 jarige studente communicatie draagt het hart op de tong. Kaat is het ‘hard- to- get’-type. Mannen moeten haar versieren en niet andersom. Ze vindt zichzelf ongeduldig en zoekt een man die haar hierin wat kan temperen. 

Aleksandra (24, Sint-Niklaas)

Aleksandra's nieuwe liefde moet met haar moeder overweg kunnen want zij is bijzonder belangrijk voor deze 24-jarige schone met Pools-Italiaanse roots. Ze is een fysiek persoon en pakt snel eens iemand vast, zonder dat dat meer betekent. Haar droomman moet een goede baan hebben zodat ze samen een mooi inkomen hebben en een toekomst kunnen opbouwen. 

Chey (24, Amsterdam)

Professioneel model Chey reist voor haar werk de hele wereld over, maar als vrijgezel is ze toch wel ongelukkig. Het zou fijn zijn als haar liefje van appen en facetimen houdt want Chey is door haar werk niet vaak thuis op de bank te vinden.

Volledig scherm
Chey © RTL

Sebastiana (23, Aartselaar)

Deze 23-jarige naar eigen zeggen extreme betweter heeft altijd gelijk, ook als dat niet zo is is. Ze is klaar met de bad boys, waar ze tot nu toe altijd op viel. Verder heeft ze geen behoefte aan een spierbundel die vijf andere meisjes heeft.

Volledig scherm
De kersverse deelnemers van Love Island. © RTL
  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.