Volledig scherm
Do. © Ron Tetteroo

Do deelt met heimwee foto in evakostuum en Max toont vriendin

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Max Verstappen pronkte al eerder op de rode loper met zijn vlam Dilara. Nu verschijnt hij ook op sociale media met zijn grote liefde. Samen zijn ze even wezen opladen in New York.

Hard werken is het voor Jim Bakkum om fit te blijven voor de film Onze Jongens. Zo is te zien op dit kiekje.

Zangeres Do verlangt terug naar de tijd dat ze nog in evakostuum poseerde in de Playboy. ,,Mag ik alsjeblieft dit lijf terug", schrijft ze bij een spannend kiekje uit het blootblad.

Kae, de dochter van Naomi van As en Sven Kramer, blijkt een heel eigenwijs meisje.

Komt er een huwelijk aan voor Glennis Grace? Ze zegt vanavond een leuk nieuwtje te hebben en plaatst bij het berichtje daarover een trouwring. Onze verslaggever heeft uiteraard even gebeld met Glennis, maar de 40-jarige zangeres wilde niet reageren.

Tim Douwsma wordt binnenkort vader en dat vindt hij maar wat spannend. Gelukkig kan hij alvast oefenen met zijn kleine neefje. 

Blonds have more fun zal cabaretière Soundos el Ahmadi vast gedacht hebben toen ze deze nieuwe look uitkoos. Veel volgers geloven niet dat ze nu écht blond is.

Halina Reijn heeft heimwee naar vakantie met haar lief Daniël de Ridder.

Gordon en zijn familie vechten elkaar soms de tent uit, maar toch blijft de presentator altijd voor zijn broer Johnny klaarstaan, bezweert hij.

Victoria Koblenko huilt van geluk: haar lievelingsoma is vandaag negentig jaar geworden.

Kickbokskampioen Rico Verhoeven blijkt ook een uitstekende tuinman.

Een bijzonder toeval: Jim Bakkum draait in Miami een scène voor een nieuwe film precies op een plek waar hij acht jaar geleden op huwelijksreis was.

Oud-K3'tje Karen Damen moest er vroeg uit vanochtend, hond Atlas had 'n plasje gedaan.