Volledig scherm
© Getty

Dochter Cindy Crawford lijkt sprekend op haar moeder

Bij de première van de nieuwe Disney-sciencefictionfilm Tomorrowland, gisteren in Californië, werd de rode loper overspoeld met celebrities zoals George Clooney met zijn echtgenote Amal. Maar de meeste aandacht van het toegestroomde legioen fotografen kregen supermodel Cindy Crawford en haar gezin. Volgens Amerikaanse media lijkt haar dochtertje Kaia (13) extreem veel op haar moeder toen zij in 1982 op 16-jarige leeftijd een droomcarrière begon. Kaia wordt een gouden toekomst als model voorspeld.

Volledig scherm
De cover van Teen Vogue (november 2014) met Kaia.Onder Cindy op 18-jarige leeftijd. © Twitter

Cindy Crawford (49) heeft liever niet dat haar dochter al snel in haar voetsporen treedt. ,,Ze moet eerst haar school afmaken'', liet de brunette onlangs weten. Maar Kaia - die slechts heel af en toe mag stralen voor professionele camera's zoals eind vorig jaar voor de tienereditie van Vogue -  trekt zich daar weinig van aan. Ze heeft een eigen Instagram-account waar ze regelmatig modellenkiekjes op zet die vaak zijn gemaakt door haar broer Presley (16). Op die foto's is te zien dat het wel heel raar moet lopen als de mini-Cindy geen carrière zal maken in de modellenwereld. De kleine beauty, die van kinds af aan meeging als haar moeder moest werken, poseert namelijk nu al als een ervaren model. Presley ambieert een job als mode- en natuurfotograaf. Ook hij heeft een eigen Instagram-account waar voorbeelden te zien zijn van zijn werk.

Tijdens de première van de film Tomorrowland, waarin George Clooney een van de hoofdrollen vertolkt, waren alle Crawfords aanwezig: Cindy's man Rande Gerber (53) en hun twee kids Kaia en Presley. De film is eind mei in de Nederlandse bioscopen te zien.

Volledig scherm
Presley, Rande, Kaia en Cindy (vlnr). © EPA
  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.