Volledig scherm
Demi Moore. © Brunopess

Dochters Demi Moore overwegen straatverbod tegen moeder

Hoewel actrice Demi Moore begin dit jaar enige tijd in de afkickkliniek zat vanwege haar verslaving, lijkt ze haar leven na de scheiding met Ashton Kutcher nog niet helemaal op de rit te hebben. Zo zijn haar dochters nadat ze volledig instortte zo van haar vervreemd dat ze overwegen een straatverbod tegen haar aan te vragen. Moeder Demi blijft haar kinderen maar bellen en mailen.

Volledig scherm
Naast haar verslaving, vermagerde Demi Moore ook drastisch de afgelopen tijd, tot grote zorg van haar dochter.

Rumer, Scout en Tallulah, geboren tijdens het huwelijk van Demi met acteur Bruce Willis, hebben nog contact met hun stiefvader Ashton Kutcher. Dit zint de Striptease-actrice helemaal niet, aldus RadarOnline. Zo mocht Kutcher van zijn ex-vrouw onder geen beding de diploma-uitreiking van Tallulah bijwonen, tot haar grote teleurstelling.

De brunette is al maanden niet in het openbaar gezien met haar dochters. Demi stortte in eind vorig jaar toen ze er achter kwam dat haar man Ashton haar had bedrogen. Ze wilde een goed voorbeeld voor haar dochters stellen door hem te verlaten. Haar meiden onderhielden echter het contact met hun stiefvader, aldus een bron.

Dit tot groot ongenoegen en onbegrip van Moore. Ze valt haar kinderen, tot hun grote ergernis, regelmatig aan op het feit dat zij de vriendschap met Kutcher in stand willen houden. De drie jonge dames zouden daarom een straatverbod overwegen.

Volledig scherm
Rumer, Scout en Tallulah Willis.