Volledig scherm
Robert en Jada © Instagram

Dochtertje (2) Robert Doornbos heeft grote tumor met uitzaaiingen

Jada, de 2,5 jaar oude dochter van styliste Chantal Bles en voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos, blijkt ernstig ziek te zijn. Volgens Bles, zo liet ze vanmorgen weten in een emotioneel bericht op Instagram, zijn bij het meisje twee maanden geleden een grote tumor plus uitzaaiingen geconstateerd. 

Bles laat weten dat zij en haar echtgenoot in een rollercoaster van chemotherapieën en operaties zijn beland. De op 29 december 2015 geboren Jada Myllena wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. ,,Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje'', aldus Bles die benadrukt dat hun dochtertje 'in de beste handen' is.  ,,We vechten met een lach en een traan.'' 

Waar de tumor zich bevindt, laten Bles en Doornbos in het midden. Ook worden geen uitspraken gedaan over de vooruitzichten van het meisje. Het stel wordt inmiddels bedolven onder de beterschapswensen. ,,Echt verschrikkelijk, daar zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte'', schrijft iemand. 

Chantal Bles is momenteel in verwachting van haar tweede kindje (een jongetje) dat deze zomer wordt verwacht. In 2013 was ze in verwachting van een zoontje, maar die zwangerschap moest na vijftien weken worden afgebroken omdat het kindje zware lichamelijke afwijkingen had.

Begin mei maakte een woordvoerder van het stel al bekend dat Jada ziek is. Op dat moment werden echter nog geen details over de aandoening prijsgegeven. Omdat Bles de laatste tijd nog nauwelijks actief was op sociale media en daar veel reacties over kreeg , kwam ze vandaag met een korte verklaring. 

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
16117 stemmen