Volledig scherm
© Instagram Chantal Bles

Dochtertje Chantal Bles 'sterker' en Gerard voelt zich een pedaalemmer

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jada, het 2,5 jaar oude dochtertje van styliste Chantal Bles en voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos, is vandaag met haar moeder naar een kinderboerderij geweest. Het meisje werd onlangs geopereerd aan een tumor plus uitzaaiingen. Ze maakt het goed maar ondergaat nog wel nabehandelingen.

Leontine Borsato vond het vanwege haar verwaaide 'boothaar' weer eens tijd om een  zonnige selfie te maken.

Gerard Joling voelde zich vandaag een oude pedaalemmer. ,,Als je op mijn tenen gaat staan, schuift er van alles in''. Geer baalt dat sporten in zijn geval te weinig resultaat heeft. ,,Ik heb de hele dag trek. Twee wijntjes en bitterballen en ik kan weer opnieuw beginnen'', aldus de zanger die zo langzamerhand denkt aan een maagverkleining.

André Hazes heeft voor de zoveelste keer het vliegtuig gepakt. Monique en zoontje Andreas Martinus mochten deze keer mee op werkvakantie naar het tropische Bonaire, waar de kleine André zijn Donald Duck-outfit showt.

Chantal Janzen walgt van de hashtag hubby, maar omdat haar Marco vandaag jarig is en ze heel veel van hem houdt, zegt ze het toch.

Anouk Smulders heeft een baaldag nadat ze haar verse take-away-koffie over haar spierwitte shirtje heeft gemorst.

De kinderen van Nicolette Kluijver weten de camera te vinden, hun moeder maakt vredestekens naar een andere hoek.

Televisiekok Herman den Blijker zit op een zeiljacht op de wateren van Griekenland. Meer is niet op te maken uit zijn compleet onverstaanbare selfiefilmpje.

Carlo Boszhard is onnoemelijk trots op zijn vriendin Glennis Grace, die zich vannacht wist te plaatsen voor de kwartfinale van America's Got Talent.

Wat er precies is gebeurd tussen de Rotterdamse stylist Fred van Leer en Daniëlle Oerlemans is onduidelijk, maar Fred moet er vandaag de hele dag van bijkomen.

Birgit Schuurman kampeert in Frankrijk met een grote zonnebril, gouden oorbellen en een bordeauxrode bikini.

Gaby Blaaser trekt op het strand van Zandvoort haar kleurrijke bikinibroekje nog wat hoger op.

Een klein mysterie in het Spaanse Andalusië: Luuk van der Boom doet een heel snel tovertrucje met een hoed.

Eierkoekenverslaafde Sonja Bakker heeft op party island Ibiza een dolle avond achter de rug. De dieetgoeroe doste zich uit in een badpakje met de opdruk van een uitvergrote mier, haar verkering Barry gooide zijn overhemd open.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (21%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
32944 stemmen