Volledig scherm
Estavana Polman © ANP

Dochtertje Estavana op babystormbaan en Martijn nu al in kerstsfeer

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jesslynn, de kleine meid van Estavana Polman en Rafael van der Vaart, is door haar moeder meegenomen naar een 'babystormbaan'.

Schrijfster Heleen van Royen had het in een rode bikini erg naar haar zin op een schip voor de Griekse kust. Onderstaande foto werd gemaakt door haar vriend Bart Meeldijk.

Expeditie Robinson-deelnemers Kaj Gorgels en Tony Claessens (dj Tony Junior, de vriend van zangeres Maan) hebben zich naakt achter een palmblad laten vereeuwigen. Op de foto is overigens niet te zien of ze heren toch hun broekje aangehouden hebben. 

Bridget Maasland kon het niet nalaten een vertederend kiekje uit de privésfeer met haar volgers te delen. Te zien: haar hond en zoon Mees.

RTL4-coryfee Martijn Krabbé is 'blij' dat hij nu alweer, in rode jas,  in actie moest komen voor een nieuwe kerstcommercial van de Postcodeloterij.

Speciaal voor alle vrouwen die houden en zelfs gek worden van mannen in een superstrak maatkostuum heeft kickbokser Rico Verhoeven zich in een colbertje gehesen.

Winston Gerschtanowitz is vandaag in de studio onder handen genomen door make-upartieste Gwen van Waveren die nog een beetje twijfelt over het eindresultaat.  

Eva Simons heeft bij de kapper een nieuw 'scheerkunstwerkje' laten aanbrengen.

Presentatrice Shelly Sterk schat haar volgers minder slim in dan ze waarschijnlijk zijn. Ze reist met het vliegtuig naar 'een grote appel', oftewel niks anders dan de Amerikaanse miljoenenstad New York.

Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt hebben een van hun dochtertjes meegenomen naar een ontmoeting met de Nederlandse astronaut André Kuipers. Volgens Joost wil het meisje nu geen dokter meer worden maar later het heelal gaan verkennen.

Of het iets met zijn nieuwe mosgroene suede jasje te maken heeft, is een raadsel, maar Wolter Kroes komt binnenkort met 'geweldig nieuws'.

Babette van Veen hangt, dik in de make-up, rond in een gezellig jasje met print en piekt vervolgens vervolgens naar eigen zeggen 'als een malle'.

Lieke van Lexmond kan nu al geen groene appel meer zien nadat ze is begonnen aan een afslankmethode die bestaat uit een strikt voedingsplan en de daarbij horende supplementen. ,,Vanaf nu een beetje hulp'', aldus Lieke.

Ellen Hoog heeft een nieuwe dikke Mercedes onder haar kont en geeft, niet geheel toevallig, een ritje weg.

Het hart van musicalster Jim Bakkum is gebroken nu hondje Micky na 14 jaar niet langer bij zijn ouders woont. Dat het beestje 'klaar' was voor de hondenhemel, is een schrale troost.

Nadat kijkers van het vernieuwde RTL Late Night zich massaal afvroegen waar de kaasstengels toch waren gebleven, liet Twan Huys honderden zoutjes aanrukken die onder het motto 'team kaasstengel' op tafel werden gezet. Of Twan een liefhebber is van het kaashapje, is niet bekend.

Bij gebrek aan beter heeft Halina Reijn een sexy kiekje van zichzelf met haar hartsvriendin Carice van Houten van internet gejat. Carice blaast vandaag op een onbekende locatie 42 kaarsjes uit.

Rotterdammer Richard Groenendijk zweet peentjes nu vandaag proefopnames plaatsvinden voor zijn nieuwe personalityshow. De bijgelovige Richard hoopt dat een lieveheersbeestje hem inspireren tot hilarische anekdotes.

Glennis Grace (echte naam Glenda Batta) moet opnieuw zoon Anthony missen nu ze zich in Hollywood voorbereidt op de halve finale van America's Got Talent. Dat is niet makkelijk, want Glennis mist haar tiener elke seconde.

Geraldine Kemper haalt een frisse neus in de Zwitserse bergen en heeft in Kees de koe een nieuwe vriend gevonden.

De huisdieren van Tanja Jess zijn in relatietherapie gegaan.

Patty Brard knalt de calorieën naar binnen nu ze op de kop af dertien jaar samen is met haar liefje architect Antoine van de Vijver. Pat blijft voor altijd bij hem, verzekert ze haar fans in Nederland en op Ibiza.

Ruud Gullit zet de jarige zoon van zijn vriendin Karin vandaag extra in het zonnetje.

Coen Swijnenberg probeerde de Art Selfie-app en is niet echt tevreden met het resultaat.