Dolblije Bastiaan van Schaik bereikt doel: 65 kilo lichter

Precies een jaar geleden begon Bastiaan van Schaik aan zijn strijd tegen de kilo's. Vandaag blikt de blonde stylist terug op het afgelopen jaar door een foto van zijn transformatie te delen. '30 juli 2016 vs 30 juli 2017, min 65 kilo', schrijft hij op Instagram.

Volledig scherm
Stylist Bastiaan van Schaik. © ANP

Van Schaik zit na zijn enorme gewichtsverlies de afgelopen maanden weer goed in zijn vel. Naar eigen zeggen woog hij destijds meer dan 120 kilo. ,,Vet happy, blijft leuk", schrijft hij bij het kiekje waarop hij bijna onherkenbaar is geworden.

Eerder deelde de stylist een voor- en-na-foto waarop hij al 60 kilo lichter was. Daar nam hij echter nog geen genoegen mee: zijn uiteindelijke doel was 65 kilo kwijtraken.

Wilskracht

Volgers van Van Schaik reageren vol bewondering op zijn drastische verandering. 'Geweldig, wat een prestatie!! Je bent een voorbeeld voor mij!' en 'Enorm veel respect voor jou! Je ziet er geweldig uit en wat een wilskracht heb jij', luiden de complimenten.

Bastiaan onderging in juni een maagomleiding. Tijdens deze operatie wordt de maag verkleind en het spijsverteringskanaal omgelegd. ,,Ik kan iedereen die obese is deze operatie aanraden. Het is echt levensveranderend”, zei hij in maart.