AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Domien Verschuuren over rechtszaak Britney Spears: ‘Ik was 24 minuten lang in shock’

Zelden legde een wereldberoemde artiest zo’n ontluisterende verklaring af in de rechtbank. Popster Britney Spears (39) verklaarde na jaren van zwijgen over de allesomvattende controle die haar vader als bewindvoerder op haar leven heeft. ,,Dit gaat niet om de artiest Britney Spears, dit gaat om haar recht om weer mens te zijn.”

3 reacties

 • de Jong

  1 jaar geleden
  Die Domien, die met zijn tere hartje 24 minuten “in shock” op de bank zit… ach gut. De showbizz-wereld bestaat niet Domien, het zijn echte mensen met een leven buiten spotlights. Misschien wist je dit niet omdat je niet verder kunt kijken dan de spotlights en dat “jouw leven” is. Wake up gast, in wat voor wereld leef jij dan?
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Nou verschuren als je híer al van in shock raakt, sterkte met je verdere leven
 • P. van der Kooij

  1 jaar geleden
  Amerika het land van de onbegrensde mogelijkheden. Hoe onbegrensd die mogelijkheden zijn, hebben we met 4 jaar Trump gezien en die jaren van Trump wordt door de Republikeinen naadloos voortgezet. De verkiezingsleugen wordt in stand gehouden en straks krijgen we de uitkomst van de Republikeinse audit in Arizona en gaan we vrolijk verder met de leugen. De leugen regeert en dat gebeurt ook in de Spears family. Één groot drama voor een labiele vrouw, maar ook labiele personen hebben rechten!!!