Volledig scherm
Domien Verschuuren tijdens de uitreiking van de radiovakprijzen. © ANP Kippa

Domien Verschuuren stelt bruiloft uit: 'Ik kan in Utrecht geen perfecte locatie vinden'

Wie ooit getrouwd is, of voornemens is dat binnenkort te doen weet hoe lastig het kan zijn om de perfecte trouwlocatie te vinden. Zo ook  de in Utrecht woonachtige 3FM-dj Domien Verschuuren. Hij en zijn verloofde Caroline vinden het zelfs zó lastig, dat ze hun huwelijk een jaartje hebben uitgesteld. 

Het stel, dat sinds augustus verloofd is, wil graag trouwen in Utrecht. Volgens De Telegraaf zouden ze dat 'in Toscaanse sferen' willen doen. Diezelfde krant is er trouwens stellig van overtuigd dat de 30-jarige dj zijn hele huwelijk heeft afgeblazen omdat hem 'ineens de zenuwen bekropen'. 

Plaatje

Domien zegt op Twitter, Instagram en in zijn eigen radioprogramma dat daar niks van waar is. Hij en Caroline zijn nog steeds verloofd. Verschuuren zet zijn statement nog maar eens extra kracht bij door een gezellig plaatje van hem en zijn 28-jarige vriendin toe te voegen. 

Caroline zou overigens minder te spreken zijn over de blonde coupe van de ochtendradio-dj. Deze moet voor het huwelijk weer terug zijn in de oude staat, als het aan zijn vriendin ligt. Gelukkig heeft Domien nog even om te genieten van zijn haar, de nieuwe huwelijksdatum staat namelijk pas gepland ergens in 2019. 

Domien Verschuuren

Blaas ik mijn huwelijk af!? ❌💍 Als de Telegraaf het zegt dan moet het wel waar zijn.